Download de aftelkalender!

Download de aftelkalender!

De coronacrisis is voor kinderen en ouders een onrustige en vreemde periode. Kinderen missen het kinderdagverblijf, de peuteropvang of de BSO. Waarschijnlijk hebben de kinderen al een lange tijd niet gespeeld met hun vrienden en vriendinnen van het kinderdagverblijf.

Vanaf 11 mei gaan onze kinderdagverblijven weer open en bieden wij weer de reguliere opvang. Wij zijn blij om alle kinderen weer welkom te heten en kijken hier enorm naar uit! Natuurlijk kan dit ook een beetje spannend zijn voor kinderen. Om de kinderen wat rust en zekerheid te bieden, heeft Kinderopvang Purmerend een aftelkalender gemaakt. Hierdoor kunnen we samen aftellen tot “de dag”!

Print deze aftelkalender uit en hang hem op een duidelijke plek, bijvoorbeeld op de koelkast. Markeer de dag waarop jouw kind weer naar de opvang komt met een leuke kleur, sticker of iets anders creatiefs. Elke dag kunnen jullie samen een dag afvinken en even kort praten over de aankomende veranderingen. Waar kijkt je kind het meeste naar uit? Vind je kind misschien iets spannend? Wij zijn in ieder geval blij dat je er weer (bijna) bent!