Feestelijke opening Kids Sport BSO Wormer

Feestelijke opening Kids Sport BSO Wormer

Gister is de Kids Sport BSO Wormer feestelijk geopend door onze bestuurder Corine Laurant, wethouder Rick Ossendorp van Wormerland en een aantal kinderen. 

De kinderen genoten van het springkussen, de popcorn én uiteraard de verschillende sport- en spelactiviteiten. Samen met de pedagogisch medewerkers gingen ze knotshockeyen, voetballen, hoelahoepen, touwtje springen en tennissen. Na heerlijk bewogen te hebben in de warme zon was het tijd om af te koelen met heerlijk koud fruitwater.

Kennismaking verschillende sporten
Wethouder Ossendorp is maandag 13 juni beeidigd en de opening van onze Sport BSO was zijn eerste feestelijke aangelegenheid. De wethouder houdt zich bezig met jeugd, sport, afval, duurzaamheid en burgerparticipatie. “Het is belangrijk dat kinderen kennis maken met verschillende sporten en kunnen bewegen. Hoe mooi is het dat deze BSO gevestigd is bij voetbalvereniging WSV 1930.”

Sport BSO voor jong en oud!
Een vader van drie kinderen die wij opvangen bij de BSO is heel enthousiast over de BSO. “Mijn oudste twee kinderen vinden het geweldig hier. We twijfelden nog even over onze jongste van 4 jaar of het niet te veel zou zijn een sport BSO. Uiteindelijk heeft hij een dag meegedraaid en ook hij vond het geweldig. Toen was de keus snel gemaakt om hem ook aan te melden. Ze kunnen meedoen aan de verschillende activiteiten, maar ze kunnen ook iets anders doen als ze daar zin in hebben.”

Aanmelden
Ben jij benieuwd of deze sport BSO ook iets voor jouw kind is? Maak dan een afspraak voor een rondleiding. Je bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven en onze ruimtes te bekijken.
Je vraagt hier eenvoudig een rondleiding aan.

Kids is onderdeel van SKOP.