Jaar van de techniek bij Kinderopvang Purmerend

Jaar van de techniek bij Kinderopvang Purmerend

Kinderopvang Purmerend heeft het jaar 2018 uitgeroepen tot het Jaar van de techniek. Corine Laurant, directeur- bestuurder, vertelt: ‘Techniek en de digitale wereld maken een groot deel uit van de toekomst van onze kinderen. Het is van groot belang om kinderen al op jonge leeftijd met techniek kennis te laten maken. Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en willen graag nieuwe dingen leren door te proberen en te ontdekken. Met dit thema combineren we educatie en spel.’

Spelenderwijs technische kunde ontwikkelen

Naast het opvangen van kinderen bieden wij activiteiten aan om de interesse van kinderen te prikkelen en ontwikkeling op verschillende gebieden te stimuleren. Dit jaar zullen veel van deze activiteiten gericht zijn op techniek. Een workshop drones programmeren is één van die activiteiten. Voor elke leeftijdscategorie hebben wij een passend programma samengesteld zodat ieder kind zijn/haar talenten kan ontdekken.

Bijdrage aan de toekomst van kinderen

‘Techniek heeft de toekomst en we vinden het waardevol en heel leuk om dit bij onze kinderopvang aan te bieden. Zo krijgen kinderen de mogelijkheid om spelenderwijs met techniek bezig te zijn’, aldus Corine Laurant.

Ouders aan het woord

“Onze kinderen gaan altijd met veel plezier naar de opvang”

bekijk al onze locaties