Kinderopvang Purmerend neemt activiteiten kinderopvang De Robbedoes over

Kinderopvang Purmerend neemt activiteiten kinderopvang De Robbedoes over

Kinderopvang De Robbedoes uit Warder en Beets krijgt een nieuwe eigenaar. Per 1 september neemt Stichting Kinderopvang Purmerend (SKOP) uit Purmerend de activiteiten van de organisatie over.

Dezelfde vertrouwde gezichten
De SKOP Groep neemt alle medewerkers van De Robbedoes over, zodat de kinderen en hun ouders vertrouwde gezichten blijven zien. De intentie is om per 1 september te verhuizen naar het nieuwe pand van basisschool ’t Tilletje in Warder. Dit is naast de huidige locatie van De Robbedoes.

‘Ik heb vertrouwen in de SKOP Groep’
Eigenaresse van De Robbedoes, Ans Konijn, is blij met deze ontwikkeling. “Gezien mijn leeftijd en de nieuwe ontwikkelingen binnen de wetgeving van de kinderopvang vind ik het een mooi moment om de activiteiten nu over te dragen. Ik heb De Robbedoes in elf jaar met veel liefde opgebouwd. Ik zal het werk en de kinderen missen, maar deze beslissing voelt goed voor mij. Ik werk al langere tijd samen met de SKOP Groep en ik heb er vertrouwen in dat zij De Robbedoes verder brengt.”

Meer dan 45 jaar pedagogische ervaring
De SKOP Groep is in Purmerend bekend als Stichting Kinderopvang Purmerend en is een ervaren kinderopvangorganisatie. “We hebben meer dan 45 jaar pedagogische ervaring in onze regio. De Robbedoes past goed bij onze visie, we willen persoonlijke en professionele opvang bieden. In 2017 breidden we onze activiteiten al uit naar Landsmeer, nu komen ook Warder en Beets daarbij.”, aldus Corine Laurant, directeur-bestuurder. “We werken intensief samen met scholen in Purmerend, die ervaring gaan we ook voor De Robbedoes inzetten bij ‘t Tilletje.“

Kinderopvang blijft in het dorp
De Robbedoes heeft in Warder een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. In Beets biedt zij een buitenschoolse opvang en peuteropvang. De activiteiten van deze locaties blijven voorlopig ongewijzigd. De SKOP Groep heeft meerdere kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuteropvanglocaties in Purmerend en Landsmeer. Er zijn 250 medewerkers werkzaam. Meer informatie over de SKOP Groep leest u op www.kinderopvangpurmerend.nl.

bekijk al onze locaties