Plankier

In de knutselhoek maken de kinderen bootjes. Karton, kurken, houten stokjes; alles wordt gebruikt. Dan is het grote moment daar. Het zonnetje schijnt en de kinderen gaan op het schoolplein de bootjes op de zelfgemaakte waterbaan testen. Zullen de bootjes varen? Ja hoor het lukt!

Welkom bij BSO Plankier! BSO Plankier is gesitueerd in basisschool het Plankier. Bij ons is de sfeer prettig en ongedwongen. Kinderen kunnen lekker buiten spelen, spelletjes doen of rustig een stripboekje gelezen in een van de ‘chillhoekjes’

Activiteiten in verschillende thema’s

Wij organiseren activiteiten en spelletjes rondom verschillende actualiteiten en onderwerpen. Deze sluiten aan bij de belevingswereld van kinderen. Kinderen leren nieuwe dingen en kunnen eigen ideeën inbrengen. Maandelijks sturen wij het activiteitenrooster naar de ouders toe. Zo weten u en uw kind precies wat voor leuks we gaan ondernemen.

Groepen op basis van leeftijd

Er is een 7+ groep, genaamd De Zwaluw. Natuurlijk wordt er niet alleen naar de leeftijd gekeken maar ook naar de ontwikkeling van een kind.

De locatie BSO Plankier, een dependance van de Hooiberg, is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagmiddag. Op de ochtenden en de woensdag voegt BSO Plankier samen met BSO de Hooiberg.

BSO voor verschillende basisscholen

In BSO Plankier worden kinderen opgevangen van basisschool Weidevogels , sbo het Tangram en van sbo het Plankier.