De Sterrenplukkers

VERHUISBERICHT: BSO de Sterrenplukkers is verhuist naar een gloednieuw pand en is nu onderdeel van ons Kindcentrum Wheermolen en heet BSO Wheermolen.
Je leest hier meer informatie over BSO Wheermolen.

 

Gaan we weer sporten en spelletjes doen? Ik vond het spelletje van gister zo leuk!’

Welkom op BSO de Sterrenplukkers! Wij zijn onderdeel van de locatie Sterrenplaneet in de wijk Wheermolen waar ook kinderdagverblijf de Speelplaneet gehuisvest is. Bij de Sterrenplukkers heerst een knusse, vrolijke en huiselijke sfeer. Sport, spel en creativiteit: wij bieden het allemaal.

Activiteiten in verschillende thema’s

Wij werken met thema’s die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen. Per thema organiseren we verschillende activiteiten en spelletjes. Op deze manier maken we de kinderen spelenderwijs bekend met verschillende onderwerpen door middel van boeken, knutselen, groepsactiviteiten en af en toe uitstapjes. Elk thema duurt ongeveer vier weken.
Naast alle thematische activiteiten vieren we natuurlijk ook de nationale feestdagen en de verjaardagen van de kinderen!

Avontuurlijke tuin met natuurlijke speelelementen

In onze nieuwe tuin staan verschillende speelelementen. Hier kunnen kinderen naar hartenlust klimmen en schommelen. We spelen ook regelmatig samen in de wijk.

BSO voor basisschool Wheermolen

Bij de Sterrenplukkers vangen we kinderen op van openbare basisschool Wheermolen.

Ouders aan het woord

“Onze kinderen gaan altijd met veel plezier naar de opvang”

Kom bij ons kijken
Vraag hier een rondleiding aan
direct aanvragen
bekijk al onze locaties