De Robbedoes Warder

‘Tuuttuut, ik kom eraan!’ In de nieuw aangelegde tuin wordt druk gespeeld op het verkeersplein. ‘Ik ga even tanken’ ,zegt Ilse terwijl ze de fiets parkeert bij het ‘tankstation’. ‘Dat is goed, dan ga ik de auto wassen’, antwoordt Lucas. 

Welkom op kinderdagverblijf De Robbedoes Warder! Wij bieden kleinschalige opvang en zijn gevestigd in basisschool ‘t Tilletje in Warder. Hier is ook onze buitenschoolse opvang gevestigd.

Veilig en vertrouwd

Het gezellige en creatieve team zorgt ervoor dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen. We bieden een vast dagritme met duidelijke eet- een slaapmomenten. Baby’s volgen zoveel mogelijk het ritme dat ze thuis gewend zijn.

Samen op avontuur

Iets oudere kinderen ontwikkelen zich graag door samen te spelen. In een groep met leeftijdsgenootjes genieten ze in de speelruimte binnen en gaan ze samen op avontuur in onze nieuwe tuin. De ruimtes, zowel binnen als buiten, en het speelgoed zijn afgestemd op elke leeftijdscategorie. Onze nieuwe tuin heeft een prachtig verkeersplein met verkeersborden, een speeltoestel met verrekijker en stuur, een glijbaan en nog veel meer.

Is uw kind straks vier jaar?

Wij werken intensief samen met de buitenschoolse opvang. Wanneer uw kind 4 is, kan hij/zij makkelijk doorstromen naar BSO De Robbedoes Warder in een vertrouwde omgeving.

Rondleiding
Wilt u eerst de locatie zelf zien? Dat kan! Vraag gerust een rondleiding aan.

Inschrijven

Schrijf uw kind hier online in voor Kinderdagverblijf De Robbedoes

Ouders aan het woord

“Onze kinderen gaan altijd met veel plezier naar de opvang”

Kom bij ons kijken
Vraag hier een rondleiding aan
direct aanvragen
bekijk al onze locaties