De Zuidpool

In april 2022 openden wij een gloednieuw kinderdagverblijf in wijkcentrum De Zuid-Pool in de Purmer-Zuid. Op deze ruime locatie is onze buitenschoolse opvang De Zuidpool al jaren gevestigd. Nu bieden wij hier ook sfeervolle en professionele opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar.

De kinderen krijgen bij ons de rust en ruimte om zich te ontwikkelen in zijn of haar eigen tempo. Baby’s volgen zoveel mogelijk het ritme van thuis. Onze babyspecialisten zorgen ervoor dat ook de allerkleinsten zich snel op hun gemak voelen. Iets oudere kinderen genieten in een groep met leeftijdsgenootjes in de speelruimte binnen en gaan samen met de pedagogisch medewerkers op avontuur in onze tuin. Elke middag krijgen zij een gezonde en verse warme maaltijd.

Rondleiding
Wilt u eerst de locatie zelf zien? Dat kan! Vraag gerust een rondleiding aan.

Inschrijven
U kunt uw kind hier online schrijven voor Kinderdagverblijf De Zuidpool

Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze locatie

Meer informatie
Heeft u vragen hierover, belt u dan naar onze afdeling Planning en Plaatsing via 0299 – 46 10 11. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur. Of stuur een e-mail naar planning@kinderopvangpurmerend.nl. Wij helpen u graag verder.