De Speelplaneet

VERHUISBERICHT: KDV de Speelplaneet is verhuist naar een gloednieuw pand en is nu onderdeel van ons Kindcentrum Wheermolen en heet KDV Wheermolen.
Je leest hier meer informatie over KDV Wheermolen.

 

In de knusse ruimte van De Speelplaneet is het bijna stil. Pedagogisch medewerkster Esther leest voor en dat zorgt voor ontspannen kinderen. De peuters zitten op de bank met een knuffel in hun armen heerlijk te luisteren naar de avonturen van Dikkie Dik. Op schoot bij de pedagogisch medewerksters luisteren ook de baby’s aandachtig mee. De hele groep geniet.

Welkom op de Speelplaneet! Wij bieden kleinschalige opvang en zijn onderdeel van locatie de Sterrenplaneet in Wheermolen. Hier is ook buitenschoolse opvang de Sterrenplukkers gevestigd. Bij de Speelplaneet heerst een knusse en vrolijke sfeer. Er is genoeg ruimte voor de kinderen om zich goed te ontwikkelen. Uw kind kan zich buiten uitleven en lekker op avontuur gaan.

Kleinschalige opvang en warme maaltijden

De Speelplaneet is een kleinschalige opvang met twee groepen. We hebben een groep voor de jongste kinderen t/m 2 jaar en een peutergroep van 2-4 jaar. Zowel de inrichting als het dagritme en de activiteiten zijn afgestemd op deze twee leeftijdsgroepen. We bieden een vast dagritme met duidelijke eet- een slaapmomenten. Baby’s volgen zoveel mogelijk het ritme dat ze thuis gewend zijn. Rond het middaguur eten wij gezamenlijk een gezonde warme maaltijd. Elke week hebben we een ander menu met diverse groenten, afgestemd op de smaak van kleine kinderen. Zo maken zij kennis met verschillende smaken en zien eten doet eten!

Spelenderwijs ontwikkelen

Het hechte pedagogisch team zorgt voor een warme en enthousiaste opvang. We werken met verschillende thema’s, zoals de seizoenen en de feestdagen. Hieraan koppelen we activiteiten bijvoorbeeld knutselen, een spelletje spelen of een verhaal vertellen. Zo leren de kinderen spelenderwijs meer over allerlei onderwerpen.

Is uw kind straks vier jaar?

Wij werken intensief samen met de buitenschoolse opvang. Wanneer uw kind 4 is, kan hij/zij makkelijk doorstromen naar de buitenschoolse opvang op een vertrouwde omgeving.

Ouders aan het woord

“Onze kinderen gaan altijd met veel plezier naar de opvang”

Kom bij ons kijken
Vraag hier een rondleiding aan
direct aanvragen
bekijk al onze locaties