De Zeppelin

Alle peuters zitten in de kring te smullen van het fruit dat de pedagogisch medewerker gemaakt heeft. Zien eten doet eten! Iedereen eet mee, want in de schaal zit voor iedereen wel wat lekkers. ‘Wat voor fruit eten we?’ Enthousiast steken de peuters hun vinger in de lucht. ‘Banaan!’ klinkt het in de kring. ‘Appel!’ En zo is gezond eten en taalontwikkeling een leuk spel.

Welkom bij peuteropvang De Zeppelin! Wij zijn gevestigd in het gebouw van basisschool De Vlieger. Bij De Zeppelin is veel ruimte om lekker kind te zijn. De hechte groep pedagogisch medewerkers ontvangen en begeleiden de kinderen met veel enthousiasme.

Spelenderwijs ontwikkelen met behulp van thema’s

Jaarlijks werken we met een aantal thema’s. Alle activiteiten, zoals tekenen, rollenspellen en voorlezen, staan in die periode in het teken van dat thema. De eerste stapjes op het gebied van taal, rekenen en sociale vaardigheden komen allemaal aan bod.

Buiten is veel te ontdekken

Buiten spelen is leuk en gezond voor iedereen. Wij spelen op het grote schoolplein van de school. Uw kind kan hier lekker rennen, fietsen en op avontuur in de frisse lucht. Door de warme en ontspannen sfeer gaat vriendjes maken snel en leert uw kind te spelen in en met de groep.

Zelfverzekerd naar de basisschool

Ontwikkelen én plezier maken staan voorop. Met veel plezier, liefde en aandacht bereiden we uw peuter voor op de basisschool. Zo gaat hij/zij straks zelfverzekerd naar groep 1.

Ouders aan het woord

“Onze kinderen gaan altijd met veel plezier 
naar de Bereboot”

Kom bij ons kijken
Vraag hier een rondleiding aan
direct aanvragen
bekijk al onze locaties