Open avond Kinderopvang Purmerend

Open avond Kinderopvang Purmerend

Afgelopen 5 maart organiseerden wij onze open avond. Tevreden kijken wij terug op een succesvolle avond!

Programma open avond

Gedurende de avond werden er, op basis van vrije inloop, verschillende workshops aangeboden. Deelnemers hebben middels deze workshops kennis gemaakt met onze kinderopvang. Tijdens de persoonlijke rondleiding kregen deelnemers de verschillende groepen op het kinderdagverblijf, de buitenschoolse opvang en de nieuw ingerichte babygroepen te zien. Daarnaast stonden onze pedagogisch medewerkers klaar om antwoord te geven op alle vragen, werd de bedrijfsfilm afgespeeld én was er de mogelijkheid om persoonlijk kennis te maken met onze afdeling HRM. Deelnemers beschrijven onze open avond als leuk, leerzaam, gezellig en informatief!

Open dag 20 mei

Heb jij ook interesse om in de kinderopvang te werken maar kon er afgelopen keer niet bij zijn? Op 20 mei organiseren wij nog een open avond. Hou onze Facebook en website goed in de gaten voor meer informatie!

Werken bij Kinderopvang Purmerend

Kinderopvang Purmerend is een professionele en initiatiefrijke kinderopvangorganisatie, die altijd in beweging is. Collegialiteit, een prettige werksfeer en persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Zo hebben wij onze eigen SKOP Acedemy en bieden wij jou volop kansen om je te ontwikkelen. Bij Kinderopvang Purmerend ga je met plezier naar je werk. >> Verder lezen

  • Als eerste op de hoogte van onze nieuwste vacatures? Laat hier je e-mailadres achter.