Over ons

Kinderopvang Purmerend is een professionele en initiatiefrijke kinderopvangorganisatie en al bijna 40 jaar de grootste aanbieder van kinderopvang in Purmerend. We verzorgen de opvang op 4 kinderdagverblijven en 10 buitenschoolse opvangvoorzieningen. Ook beheren we 11 peuterspeelzalen, die officieel onder de stichting Kinderen en Ouders vallen.

Flexibele opvang in de buurt
Wij bieden veel flexibele opvangmogelijkheden, zodat kinderopvang ook financieel zo veel mogelijk past bij uw situatie. Wij zijn gesitueerd in alle wijken van de stad, zodat er altijd een mogelijkheid dichtbij huis is. 

Pedagogische ondersteuning vanaf de babytijd tot aan de middelbare school
Omdat wij zowel kinderdagverblijven, peuterspeelzalen als buitenschoolse opvanglocaties hebben, kunnen we uw kind jarenlang ondersteunen in de ontwikkeling. Door onze ervaring met kinderen in alle leeftijdsgroepen, kunnen we kind en ouder ondersteunen met de opvoeding. Waardevolle kennis gaat niet verloren als uw kind overgaat naar de basisschool.  

Maatschappelijk verbonden in Purmerend
Lokale samenwerking is onze kracht. Kinderen groeien op in onze gemeenschap en hebben verbinding met school, andere kinderen, de buurt, de wijk en de stad. Samen bereiken we meer voor de jeugd in Purmerend. Wij werken intensief samen met scholen, schoolbesturen en gemeente. Ook met maatschappelijke instanties zijn we voortdurend in overleg. We werken vaak samen met onder andere Spurd, Cultuurhuis Wherelant, Bibliotheek Waterland, Muziekschool Waterland en theater de Purmaryn. 

Jaarverslag 2016
Wij maken jaarlijks een verslag over alle onderwerpen die in onze organisatie aan de orde kwamen op het gebied van pedagogiek, medewerkers, marketing, huisvesting en andere onderwerpen. 
U leest het verslag over 2016 hier!