Overblijven

 

 

 Overblijven is een belangrijk onderdeel van de dag. Een gezellig eet- en speelmoment, samen met andere schoolgenootjes, onder begeleiding van overblijfmedewerkers.

Elke dag een vertrouwd gevoel
Stichting Overblijven Purmerend (STOP) verzorgt dagelijks de organisatie en uitvoering van het overblijven op diverse basisscholen in Purmerend. STOP is opgericht om op een professionele manier de continuïteit in het overblijven te garanderen. Uiteraard in nauwe samenwerking met de school. STOP is onderdeel van Kinderopvang Purmerend.

Alle kinderen nemen zelf hun eigen brood mee. Drinken wordt verzorgd tijdens het overblijven. We tasten af waar een kind behoefte aan heeft; een praatje of juist een luisterend oor. Na de maaltijd is er nog tijd om lekker te ontspannen. Buiten spelen of juist rustig een spelletje doen: de lunchpauze is om voor je het weet.

Eenmalig registreren
Om te kunnen overblijven, dient u uw kind eerst te registreren.
Op de inschrijving gelden deze voorwaarden.  
U ontvangt van ons achteraf maandelijks een factuur voor het aantal keren dat u gebruik maakte van de tussenschoolse opvang. Betaling geschiedt via automatische incasso. 

Wat betaalt u per overblijfbeurt?

De Toermalijn  € 2,99
Willem Eggert  € 2,60

De bedragen voor overblijven worden bepaald op basis van de wensen van de school. De kosten voor overblijven variëren per school, omdat elke school een op maat gemaakt dienstenpakket afneemt.