Peuterspeelzaal 't Lieveheersbeestje


't Lieveheersbeestje heeft een warme en veilige omgeving gecreëerd waar peuters zich optimaal kunnen ontwikkelen. Bij het brengen is er tijd genoeg voor ouders om samen met hun peuter een puzzeltje te maken, zijn/haar werkjes te bekijken of rond te kijken in de klas. Natuurlijk is er ook voldoende gelegenheid om onderling ervaringen met elkaar uit te wisselen of om een praatje te maken met de groepsleiding.

Peuterspeelzaal ’t Lieveheersbeestje valt onder brede school De Weide en werkt volgens de richtlijnen van de 'Vreedzame school'. De steekwoorden hierbij zijn: duidelijkheid en veiligheid, samenwerken, respect, normen en waarden. De pedagogisch medewerkers trekken deze lijn door naar de basisschool. Zo wordt er gewerkt met het vroeg- en voorschoolse educatieprogramma 'Uk en Puk'. Dit bestaat uit thema’s met een verteltafel. Ouders worden hier nauw bij betrokken. De samenwerking en de speciale activiteiten dagen de peuters uit hun woordenschat te vergroten.

De pedagogisch medewerkers hebben ruime ervaring en zijn gek op kinderen. Een gezellige, leerzame tijd beleef je bij 't Lieveheersbeestje.

Lieveheersbeestje is in 2015 uitgeroepen tot de beste peuterspeelzaal in Noord Holland volgens ouders. Zij wonnen hiermee de Opiness kinderopvang award. Lees hier meer over de award en de feestelijke uitreiking aan Ellen en Anita!