Kinderopvang Purmerend aanwezig op Purmerend Werkt

Kinderopvang Purmerend aanwezig op Purmerend Werkt

Zondag 27 januari 2019 is Kinderopvang Purmerend (SKOP) aanwezig op Purmerend Werkt. Dit is een non-profit evenement door heel Purmerend waarbij scholieren, studenten, werkzoekenden en andere belangstellenden kennis kunnen maken met bedrijven uit de regio. Een mooie combinatie van een bedrijvenbeurs en stage-/ banenmarkt waar wij dan ook graag aan bijdragen.

Doorgeven van onze passie op Purmerend Werkt

Bij Kinderopvang Purmerend hebben wij passie voor ons vak. Deze passie geven wij graag door aan onze (toekomstige) medewerkers. Zij zijn immers heel belangrijk voor de kinderen en de ouders en bepalen voor een groot deel de kwaliteit van de opvang die wij bieden. Onze medewerkers vormen hechte teams en leren elke dag van elkaar. Voor persoonlijke en professionele groei bieden wij verschillende mogelijkheden, zoals:

  • coaching on the job
  • video-interactie begeleiding
  • opleidingen, workshops en trainingen via ons interne opleidingscentrum SKOP Academy.
Ook onze stagiaires krijgen van ons uitgebreide begeleiding en veel aandacht; zij zijn immers onze pedagogisch medewerkers van de toekomst!

SKOP heeft jou veel te bieden

Ben jij nieuwsgierig geworden naar wat Kinderopvang Purmerend jou te bieden heeft? Kom dan 27 januari 2019 langs bij onze stand op Purmerend Werkt. Onze medewerkers geven antwoord op al jouw vragen. Zij vertellen uit eigen ervaring hoe het is om als pedagogisch medewerker bij onze organisatie te werken. Wil je nu al meer informatie? Kijk dan bij onze vacatures.

Aanwezig op de PurmerValley Experience

Als onderdeel van Purmerend Werkt organiseert Stichting PurmerValley op zondag 27 januari 2019 de PurmerValley Experience. P3 in Purmerend wordt volledig omgetoverd tot ICT-walhalla. ICT-bedrijven uit Purmerend presenteren jongeren de nieuwste ontwikkelingen tijdens spectaculaire demonstraties en workshops. Kinderopvang Purmerend ziet techniek als belangrijk onderdeel van de toekomst, dus ook bij deze experience zijn wij aanwezig. Wij vinden het heel waardevol (en heel leuk) om kinderen op alle leeftijden kennis te laten maken met techniek. Wil jij een keer met drones vliegen, netwerken of inspiratie opdoen? Kom dan óók 27 januari ook vooral naar P3!PurmerendWerkt