SKOP aanwezig bij Banenfestival Switch!

SKOP aanwezig bij Banenfestival Switch!

Een (nieuwe) baan zoeken en solliciteren spannend? Best wel! Daarom stonden wij woensdag 15 maart met een opvallende Kinderopvang Purmerend stand op Banenfestival Switch! Een festival waar bezoekers op een laagdrempelige manier kennis konden maken met ons prachtige vak en fijne collega’s die allemaal een hart hebben voor werken met en voor kinderen.

Het festival werd officieel geopend door wethouders Eelco Taams van gemeente Oostzaan en Natasja Groothuismink van gemeente Zaanstad. De aftrap was helemaal compleet toen  Jeanine Schaap van WSP, de organisator van het festival, van de Klimtoren van het Klimpark Twiske in het diepe in sprong. Wat een goed begin!

Over het festival liepen niet alleen prachtige steltenlopers, maar ook onze eigen Prinses Snow. Onze eigen pedagogische topper Roby die naast het werken op onze locaties in haar vrije tijd een uit de hand gelopen hobby heeft in schminken en sprookjes prinsessen. Een gedreven en gepassioneerde duizendpoot die haar hand nergens voor omdraait… en ook niet voor het showen van ons logo op de SKOP appels. Zij deelden deze appels uit om te laten zien dat wij voor een gezonde kinderopvang staan.

De sfeer was super relaxt! Zowel bij de bezoekers als de werkgevers onderling. Er klonk gezellige muziek en dat allemaal onder een stralende blauwe lucht met heerlijke winterse zon!  We zijn blij dat we een aantal echt geïnteresseerden hebben ontmoet en zijn benieuwd of we deze mensen binnenkort onze nieuwe collega(‘s) mogen noemen! Het was een geslaagd event.

We willen onze collega’s Mariska, Roby en Alexandra ontzettend bedanken voor hun inzet. Fijn dat jullie erbij waren!

 

 

 

 

 

 

Foto van Wim Egas