SKOP opent BSO in basisschool ’t Pierement

SKOP opent BSO in basisschool ’t Pierement

Per 26 augustus 2019 opent Kinderopvang Purmerend een nieuwe buitenschoolse opvang (BSO) in basisschool ’t Pierement. Samen werken wij ook aan de ontwikkeling van een kindcentrum (IKC) in de basisschool in de Purmer-Zuid.

Binnen een IKC werken onderwijs en opvang inhoudelijk en organisatorisch samen vanuit één pedagogische visie. Kinderen kunnen er de hele dag terecht om te leren, te spelen, te ontmoeten en te ontspannen.

Ook uitbreiding peuteropvang

Naast de nieuwe BSO breidt de peuteropvang op deze locatie uit met De Zeppelin. “Basisschool ’t Pierement staat bekend om haar persoonlijke karakter en goede sfeer. Dat past uitstekend bij onze organisatie. Deze samenwerking geeft ons de kans om onze expertise nog meer in te zetten om kinderen te ondersteunen in hun groei en ontwikkeling”, aldus Corine Laurant, bestuurder SKOP. Fred van der Lee, directeur basisschool ‘t Pierement: “Al jaren hebben we de wens om een kindcentrum te ontwikkelen waar ouders alles onder één dak hebben. Wij zijn heel blij dat nu te ontwikkelen.”

Werken aan ontwikkeling IKC

Het IKC werkt als één organisatie waar uiteenlopende professionals één team vormen. Op basis van een gezamenlijke missie en visie bieden zij doorgaande leerlijnen en werken zij aan de ontwikkeling van kinderen tot en met 12 jaar. Het aangeboden programma past bij het kind en houdt rekening met de fase van ontwikkeling waarin het kind zich bevindt.

Meer informatie over onze nieuwe BSO!