Training Positief Opvoeden voor alle ouders in Purmerend en Beemster

Training Positief Opvoeden voor alle ouders in Purmerend en Beemster

Opvoeden is een mooie maar ook flinke uitdaging! Het stelt je altijd voor keuzes, die gepaard gaan met veel verschillende emoties. Misschien zijn bepaalde emoties extra versterkt tijdens de lockdown. Jij was meer thuis, maar je kind(eren) ook. Een geruststellende gedachten: alle ouders kennen momenten van stress. Een beetje stress hoort erbij.

Heb jij vaker dan je zou willen een gehaast gevoel en weet je het soms echt even niet meer? Verhef je regelmatig je stem? Of verlies je snel je geduld? Blijf niet te lang rondlopen met het gevoel van onmacht over bepaald gedrag of situaties. Breng de rust en aandacht terug in je gezin door invloed te krijgen over deze gebeurtenissen.

MEE Amstel en Zaan organiseert de training ‘Positief Opvoeden’ voor alle ouders in Purmerend en Beemster met kinderen van 2 tot 12 jaar. ‘Positief Opvoeden’ is een training waarin je samen met andere ouders praat over opvoeden en alles wat daarbij hoort. Je krijgt eigenlijk een gereedschapskist vol met tools die je kunnen helpen. Je leert verschillende opvoedtechnieken waarmee je op een positieve manier het gedrag van je kind beïnvloed. Precies zoals jij het wilt. Met een gerust hart en op een leuke manier! Je leest meer informatie in de flyer positief opvoeden voor alle ouders

Wat vind jij de grootste uitdaging van het opvoeden?