Wegens succes: extra workshop Opvoeden zonder strijd

Wegens succes: extra workshop Opvoeden zonder strijd

Woensdagavond 28 maart vond de eerste workshop Opvoeden zonder strijd plaats. Er was zoveel belangstelling voor dit onderwerp dat de bijeenkomst al binnen twee dagen volgeboekt was. Daarom organiseren wij een extra workshop. Klanten die op 28 maart niet aanwezig konden zijn, zijn van harte welkom op 15 mei.


Samenwerken, zelfvertrouwen en communicatie binnen het gezin

Iedereen houdt onvoorwaardelijk van zijn kind. Toch kan opvoeden een behoorlijke uitdaging zijn. Belonen of straffen bij gewenst of juist ongewenst gedrag blijkt niet altijd effectief. Het kan ook anders. Hoe? Cobien Leguijt en Merel van de Kamp, (ortho)pedagogen, vertellen graag over samenwerken, zelfvertrouwen en communicatie binnen het gezin. Ook beantwoorden zij uw vragen en u kunt met andere ouders in gesprek.

De workshop is op dinsdag 15 mei van 19.30 tot 22.00 uur. U bent van harte welkom in de ronde zaal van BSO de Zuidpool, De Driegang 1 in Purmerend. Voor onze klanten is deze bijeenkomst gratis.


Aanmelden

Stuur vóór 1 mei een e-mail naar communicatie@kinderopvangpurmerend.nl als u er graag bij bent. Ook deze avond zijn maximaal 60 plekken beschikbaar. Om zoveel mogelijk klanten de gelegenheid te bieden de workshop bij te wonen, mag één ouder/verzorger per huishouden zich aanmelden.

Ouders aan het woord

“Onze kinderen gaan altijd met veel plezier naar de opvang”

Kom bij ons kijken
Vraag hier een rondleiding aan
direct aanvragen
bekijk al onze locaties