Werk en stage

Werken bij Kinderopvang Purmerend betekent dat je onderdeel bent van een professionele en initiatiefrijke kinderopvangorganisatie, die altijd in beweging is.

Je maakt deel uit van een hecht team, met weinig verloop. In alle teams vind je een mix van oudere en jongere medewerkers, zodat je elke dag van elkaar kunt leren. Wij bieden je ruimte voor persoonlijke en professionele groei, door je veel mogelijkheden te bieden om je te blijven ontwikkelen. Denk hierbij aan coaching on the job, video interactie begeleiding, opleidingen en uitwisseling van vaardigheden en kennis. De medewerkers zijn immers bepalend voor de kwaliteit die wij bieden aan de kinderen en hun ouders! 

Bij Kinderopvang Purmerend werken zo'n 200 medewerkers. Dit zijn voornamelijk pedagogisch medewerkers, maar ook locatiemanagers. Verder zijn er ondersteunende diensten zoals de pedagogisch coaches, de medewerkers van de afdeling facilitair en kwaliteit, de crediteuren- en debiteurenadministratie, de afdeling personeelszaken, de afdeling communicatie en de afdeling klantenservice en inschrijvingen. 

Gezamenlijk dragen we zorg voor de opvang van vele kinderen in Purmerend en omgeving. Bij Kinderopvang Purmerend ga je met plezier naar je werk!

Interesse? Klik hier voor de vacatures die wij op dit moment hebben.