Woensdag 28 maart vindt de jaarlijkse workshop plaats in BSO de Zuidpool in Purmerend. Dit jaar bieden wij ouders de workshop Opvoeden zonder strijd aan. Het belooft een informatieve en interactieve avond te worden!

Samenwerken, zelfvertrouwen en communicatie binnen het gezin
Iedereen houdt onvoorwaardelijk van zijn kind. Toch kan opvoeden een behoorlijke uitdaging zijn. Belonen of straffen bij gewenst of juist ongewenst gedrag blijkt niet altijd effectief. Het kan ook anders. Hoe? Cobien Leguijt en Merel van de Kamp, (ortho)pedagogen, vertellen graag over samenwerken, zelfvertrouwen en communicatie binnen het gezin. Ook beantwoorden zij vragen en kunnen deelnemers met elkaar in gesprek.

Woensdag 28 maart in BSO de Zuidpool
De workshop vindt plaats op woensdag 28 maart van 19.30 tot 22.00 uur in de ronde zaal van BSO de Zuidpool, De Driegang 1 in Purmerend. Deze avond wordt georganiseerd voor klanten van Kinderopvang Purmerend.

Aanmelden
Klanten kunnen zich vóór 14 maart opgeven door een e-mail te sturen naar communicatie@kinderopvangpurmerend.nl. Er zijn maximaal 60 plekken beschikbaar. Om zoveel mogelijk klanten de gelegenheid te bieden de workshop bij te wonen, mag één ouder/verzorgen per huishouden zich aanmelden.