Feestelijke opening KDV De Zuidpool

Feestelijke opening KDV De Zuidpool

Afgelopen vrijdag vierden wij de feestelijke opening van onze nieuwste locatie KDV de Zuidpool in wijkcentrum de Zuid-Pool. Al jaren is daar onze BSO De Zuidpool gevestigd! Begin april opende wij een gloednieuw kinderdagverblijf voor de allerkleinsten. Wat een heerlijke, ruime en lichte ruimte is het geworden. Ook heeft de BSO een stijlvolle make-over gekregen en is helemaal in lijn met ons eigen SKOP design. Al onze ouder(s) en verzorger(s) waren uitgenodigd om onder het genot van een drankje en een hapje de ruimtes te bezichtigen. Voor de kinderen waren er allerlei feestelijke activiteiten te beleven.

’s Middags halen onze pedagogisch medewerkers de kinderen op van verschillende scholen. Toen ze vrijdag aankwamen lopen en de ballonnen én rode loper zagen, waren ze een tikkeltje verbaasd: “Mogen we hierover heen lopen?”. Uiteraard! Meteen in een feeststemming kwamen ze binnen waar de verse popcorngeur ze al tegemoet kwam. “Een popcornmachine! Mogen we al popcorn?” vroeg één van de kinderen enthousiast waarna de rij met kinderen alleen maar toenam.

De pedagogisch medewerkers hadden speciale stempelkaarten gemaakt waarmee ze langs alle activiteiten konden om die vervolgens op hun kaart af te stempelen. De kinderen genoten van alle activiteiten zoals discodansen, blikgooien, schminken en de springkussens. Eén van de kinderen zei toen ze de springkussens mét glijbanen zagen: “Dit is echt dé dag van mijn leven.” Na even nadenken realiseerde ze zich dat de verjaardag van haar vader toch eigenlijk ook wel heel erg leuk was.

Om 16.00uur opende onze bestuurder Corine Laurant officieel het KDV door samen met twee kinderen het lint door te knippen. De middag van deze twee meisjes kon nu helemaal niet meer stuk. Ze vonden het prachtig dat ze mochten helpen.

Samen met al onze collega’s hebben we genoten van de hapjes en drankjes en vooral van de blijde gezichten van de kinderen en ouder(s) en verzorger(s)!