Volg de ontwikkeling van je kind

Benieuwd wat je kind meemaakt? Van het eerste knutselwerkje tot spelen met vriendjes: via onze online OuderApp blijf je op de hoogte van alle belevenissen. Onze Pedagogisch Medewerkers sturen je regelmatig foto’s en berichtjes. Zo hoef je nooit een bijzonder moment van je kind te missen. Voor baby’s delen we ook het dagritme. Hierdoor weet je precies wanneer je kind sliep en dronk. Wel zo fijn!

Wil je liever via je browser inloggen? Ook dat kan! Gebruik dan gratis het Ouderportaal op je laptop of computer.

Berichten lezen en sturen

Krijg via de app een melding als de locatie een bericht stuurt. Of stuur zelf een bericht of vraag naar ons.

Voorraad uren bekijken

In de app zie je een overzicht van de opvanguren die je nog kunt besteden.

Aan- en afmelden

Is je kind ziek? Meld je kind dan af in de app. Ook kun je juist extra opvang aanvragen als dat nodig is.

 

Log in op de online omgeving

Wil je inloggen via de OuderApp? Download dan hieronder de gratis OuderApp. Wil je liever inloggen via je laptop of computer? Dat kan ook, via het OuderPortaal.

Je krijgt van ons per e-mail de inloggegevens, ongeveer zes weken voordat je kind bij de opvanglocatie start.

Veelgestelde vragen

Benieuwd wat je kind meemaakt? Gebruik dan de gratis OuderApp van Konnect. Hiermee kunnen we heel eenvoudig foto’s en berichtjes met je delen. Fijn om te weten: de omgeving van Konnect is afgeschermd en persoonlijk. Wel zo veilig!

Je downloadt de OuderApp op je telefoon in de App Store of Google Play Store. Wil je liever via je browser inloggen? Ook dat kan! Gebruik dan gratis het OuderPortaal op je laptop of computer.

 

De OuderApp is niet alleen leuk, maar ook handig! Volg de ontwikkelingen van je kind, stel je vragen aan de groep en regel praktische zaken. We zetten de belangrijkste functies voor je op een rij:

  • Mijn Kind: bekijk een dagverslag met foto’s van je kind. Zo hoef je geen moment te missen.
  • Berichten: ontvang berichten van de groep. Ook kun je eenvoudig zelf berichten versturen.
  • Agenda: vraag bijvoorbeeld een extra dag aan of geef afwezigheid door.
  • Locatie: lees het laatste nieuws of bekijk belangrijke documenten en informatie.
  • Account: bekijk je instellingen, persoonlijke gegevens en eventuele tegoeden.

 

 

 

Is je kind geplaatst bij Kinderopvang Purmerend? Dan ontvang je ongeveer zes weken voor de start van de kinderopvang je inloggegevens per e-mail. Met deze inloggegevens kun je inloggen in de OuderApp op je telefoon of in het OuderPortaal op je laptop of computer.
Goed om te weten: je krijgt de e-mail met inloggegevens van Konnect. Dit is de ontwikkelaar van de app.

 

Geen probleem! Open de OuderApp of het OuderPortaal. Klik onderaan het inlogscherm op ‘Wachtwoord vergeten?’. Vul bij ‘Gebruikersnaam’ jouw e-mailadres in en klik op ‘Versturen’. Er wordt daarna een nieuw wachtwoord verstuurd naar het e-mailadres dat in ons systeem staat. Ontvang je geen e-mail? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

 

Kom je er nog niet uit?

Heb je een vraag over de OuderApp of het OuderPortaal? Of wil je iets weten over de opvang van je kind? We helpen je graag verder!