Kinderopvang voor iedereen in Waterland

Welkom! Wij zijn Kinderopvang Purmerend: dé maatschappelijke kinderopvang van Waterland. Al 50 jaar bieden we een goede start aan ieder kind. Dit doen we samen met onze deskundige Pedagogische Medewerkers, op maar liefst 40 locaties. Vanuit een familiegevoel dragen we bij aan een rijke dag. Voor kinderen en hun ouders.

Kinderopvang van baby tot tiener

Bij ons vind je kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Hierdoor hebben we ervaring met kinderen in alle leeftijdsgroepen. Groot voordeel: we kunnen je kind jarenlang ondersteunen in de ontwikkeling. Ook zijn we onderdeel van verschillende kindcentra. Hier kan je kind terecht voor kinderopvang én onderwijs onder één dak. Stroomt je kind door van opvang naar groep 1/2? Dan zorgen we voor een soepele overgang naar de basisschool. En dat geeft rust. Voor jou en je kind!

Kinderopvang met oog voor de toekomst

Is dit echt, of fake nieuws? En hoe ga ik om met online prikkels?
Niet alleen je kind groeit, ook de wereld om hem heen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen spelenderwijs kennismaken met die grote wereld. Daar helpen we bij! We leren je kind slimme vaardigheden en omgaan met uitdagingen. Wist je dat bijvoorbeeld ICT en techniek een plek hebben in ons aanbod? Hiermee sluiten we aan op de (digitale) ontwikkelingen in de maatschappij. Handig voor nu, maar ook voor de toekomst!

Maatschappelijke kinderopvang

Wij zijn er voor elk kind. Kinderen groeien thuis op, bij ons op de opvang, op school en in de wijk. Wij geloven erin dat je opvoeden niet alleen doet, maar met elkaar. Daarom werken wij intensief samen met scholen, gemeente en maatschappelijke organisaties. Wist je dat wij bijvoorbeeld peutergym organiseren, samen met Spurd en de gemeente?

Veelgestelde vragen

Wij zijn een maatschappelijke kinderopvang. Dit betekent dat wij onze winst investeren in de organisatie. Wij vinden het belangrijk dat elk kind toegang heeft tot kinderopvang: dé plek waar kinderen elkaar ontmoeten, verschillende culturen ontdekken en nieuwe vaardigheden leren. Iedereen verdient een gelijke kans. Daarom bieden wij onder andere peuteropvang, taalondersteuning, VVE (Vroege Voorschoolse Educatie) en peutergym aan. Hiervoor werken we samen met maatschappelijke partners , zoals de gemeente en scholen. Samen bereiken we meer dan alleen!

Bij Kinderopvang Purmerend kun je terecht voor kinderdagverblijf, peuteropvang, buitenschoolse opvang en kindcentrum. We hebben maar liefst 40 opvanglocaties in Purmerend en omgeving.

Vind nu jouw locatie met onze locatiezoeker. Het werkt heel eenvoudig:

Stap 1: Vul je postcode in.
Stap 2: Kies voor de juiste opvangsoort.
Stap 3: Je ziet welke locatie het meest bij jou in de buurt is. 

 

 

Bekijk hier een overzicht van al onze opvanglocaties. Heb je een locatie op het oog? Dan kunnen we ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent en de sfeer wil proeven. Daarom nodigen we je graag uit voor een rondleiding. Vul hier het aanvraagformulier in. We nemen dan contact met je op en plannen samen de rondleiding in. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

 

 

Wat leuk dat je je kind wilt inschrijven bij ons! Schrijf je kind in voor een opvanglocatie naar keuze. Je ontvangt van ons een bevestiging per e-mail. We plannen vier maanden vooruit. Zodra er een plek beschikbaar komt voor je kind, nemen we gelijk persoonlijk contact met je op.

 

Er is op dit moment veel vraag naar kinderopvang. Daarom werken we met een wachtlijst. Bij de wachtlijst kijken we naar de datum waarop ouders hun kind hebben ingeschreven voor opvang. Daarom is het belangrijk om je kind zo snel mogelijk bij ons in te schrijven.

Zit er al een broertje of zusje bij ons op de opvang? Dan krijgt je volgende kind voorrang bij de plaatsing. Ook nu geldt: de locatie of groep kan vol zijn. Schrijf daarom ook je volgende kind op tijd bij ons in.

Wat kinderopvang kost, hangt af van je persoonlijke situatie. Gebruiken daarom de rekentool kinderopvang. Zo bekijk je eenvoudig wat je nettokosten zijn voor onze kinderopvang.

Benieuwd naar de tarieven? Deze kunnen per locatie verschillen. Zoek jouw opvanglocatie met onze locatiezoeker en bekijk op de locatiepagina het uurtarief voor kinderopvang.

Vragen over onze kinderopvang?

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen. Of neem contact met ons op. We helpen je graag!