Algemeen

De informatie op de website van Stichting Kinderopvang Purmerend (SKOP) is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ook is getracht de informatie actueel te houden. Desondanks kunnen aan de informatie geen rechten worden ontleend. SKOP geeft geen garantie voor de juistheid, volledigheid, actualiteit of kwaliteit en behoudt zich het recht voor de informatie zonder vooraankondiging, en op ieder moment, te wijzigen en/of in te trekken. Bij twijfel of bij onduidelijkheid over de informatie verzoeken wij u contact op te nemen met [email protected].

Aansprakelijkheid

SKOP kan niet aansprakelijk worden gehouden voor directe of indirecte schade van welke aard dan ook die voortvloeit uit of verband houdt met het bezoek van de website van SKOP, de daarvan verkregen informatie, software en/of diensten of de – tijdelijke – onmogelijkheid deze site te kunnen raadplegen.

Externe links

Wanneer SKOP links naar websites van derden weergeeft, betekent dit niet dat de op of via deze websites aangeboden producten of diensten door SKOP worden aanbevolen. SKOP aanvaardt geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door SKOP niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.

Informatie gebruiken

SKOP behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s). Het is niet toegestaan informatie op deze website over te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van SKOP of de rechtmatige toestemming van de rechthebbende. Je mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor eigen persoonlijk gebruik.

Responsible disclosure

Het kan onverhoopt voorkomen dat er een zwakke plek in een van onze systemen zit. Als je een beveiligingsprobleem ontdekt, vragen wij je deze zo snel mogelijk bij de privacy officer van SKOP te melden. Zo kan SKOP vervolgens maatregelen treffen. Dit heet responsible disclosure. Zie onze site voor de actuele contactgegevens van de privacy officer.

Veelgestelde vragen

Wij zijn een maatschappelijke kinderopvang. Dit betekent dat wij onze winst investeren in de organisatie. Wij vinden het belangrijk dat elk kind toegang heeft tot kinderopvang: dé plek waar kinderen elkaar ontmoeten, verschillende culturen ontdekken en nieuwe vaardigheden leren. Iedereen verdient een gelijke kans. Daarom bieden wij onder andere peuteropvang, taalondersteuning, VVE (Vroege Voorschoolse Educatie) en peutergym aan. Hiervoor werken we samen met maatschappelijke partners , zoals de gemeente en scholen. Samen bereiken we meer dan alleen!

Bij Kinderopvang Purmerend kun je terecht voor kinderdagverblijf, peuteropvang, buitenschoolse opvang en kindcentrum. We hebben maar liefst 40 opvanglocaties in Purmerend en omgeving.

Vind nu jouw locatie met onze locatiezoeker. Het werkt heel eenvoudig:

Stap 1: Vul je postcode in.
Stap 2: Kies voor de juiste opvangsoort.
Stap 3: Je ziet welke locatie het meest bij jou in de buurt is. 

 

 

Bekijk hier een overzicht van al onze opvanglocaties. Heb je een locatie op het oog? Dan kunnen we ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent en de sfeer wil proeven. Daarom nodigen we je graag uit voor een rondleiding. Vul hier het aanvraagformulier in. We nemen dan contact met je op en plannen samen de rondleiding in. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

 

 

Wat leuk dat je je kind wilt inschrijven bij ons! Schrijf je kind in voor een opvanglocatie naar keuze. Je ontvangt van ons een bevestiging per e-mail. We plannen vier maanden vooruit. Zodra er een plek beschikbaar komt voor je kind, nemen we gelijk persoonlijk contact met je op.

 

Er is op dit moment veel vraag naar kinderopvang. Daarom werken we met een wachtlijst. Bij de wachtlijst kijken we naar de datum waarop ouders hun kind hebben ingeschreven voor opvang. Daarom is het belangrijk om je kind zo snel mogelijk bij ons in te schrijven.

Zit er al een broertje of zusje bij ons op de opvang? Dan krijgt je volgende kind voorrang bij de plaatsing. Ook nu geldt: de locatie of groep kan vol zijn. Schrijf daarom ook je volgende kind op tijd bij ons in.

Wat kinderopvang kost, hangt af van je persoonlijke situatie. Gebruiken daarom de rekentool kinderopvang. Zo bekijk je eenvoudig wat je nettokosten zijn voor onze kinderopvang.

Benieuwd naar de tarieven? Deze kunnen per locatie verschillen. Zoek jouw opvanglocatie met onze locatiezoeker en bekijk op de locatiepagina het uurtarief voor kinderopvang.

Vragen over onze kinderopvang?

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen. Of neem contact met ons op. We helpen je graag!