De Lotus

Op peuteropvang De Lotus wordt vandaag geknutseld. De knutseltafel ligt vol met wol, want de kinderen maken lammetjes. ‘Kijk eens hoe mooi mijn lammetje is!’ roept Vince.

Komt uw kind bij ons spelen en samen met andere peuters de wereld ontdekken? Peuteropvang De Lotus in obs De Koempoelan biedt een gezellige en veilige omgeving voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Uw peuter leert stap voor stap de wereld verkennen door samen te spelen, te eten, te dansen en te zingen.

Spelenderwijs leren in een vertrouwde omgeving
Onze pedagogisch medewerkers creëren een warme en ontspannen sfeer waarin kinderen gewend raken om in een groep te spelen. Ieder kind is uniek en krijgt bij ons de ruimte zichzelf te zijn. Wij knutselen samen, we dansen én we gaan graag buiten op avontuur.

Bewegen tijdens peutergym
Elke week krijgen de peuters gymles van een gekwalificeerde leraar. Bewegen is leuk en goed voor de motorische ontwikkeling!

Voorbereiding op de basisschool
De peuteropvang is leuk en leerzaam. We besteden extra aandacht aan zelfredzaamheid en de voorbereiding op de basisschool. Door spelletjes, verhalen en kijken op de basisschool hebben de kinderen een goede basis voor groep 1. Zo kan de overstap naar school zo soepel mogelijk verlopen. Wij werken samen met het openbaar primair onderwijs van OPSPOOR, zodat wij uw kind extra goed kunnen begeleiden.

Wees welkom!
Wij laten u met veel plezier onze peuteropvang zien. Wilt u een rondleiding, uw kind inschrijven
of meer informatie? Wij horen het graag! U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0299 – 46
10 11 of e-mailadres planning@kinderopvangpurmerend.nl

Rondleiding
Wilt u eerst de locatie zelf zien? Dat kan! Vraag gerust een rondleiding aan.

Inschrijven

Schrijf uw kind hier online in voor Peuteropvang De Lotus.