De Bereboot

Overal in het Leeghwaterpark liggen mooie, rode herfstblaadjes. Het zonnetje schijnt en in het grasveld staat een groepje vrolijke dreumesen in regenlaarzen. Eén meisje heeft al een emmer vol herfstblaadjes en laat zien waar je de mooiste herfstschatten kan vinden. De andere dreumesen volgen enthousiast haar voorbeeld en niet veel later gaat het trotse groepje met volle emmers terug naar de Bereboot.

Welkom bij de Bereboot! Door de mooie ligging in het Leeghwaterpark maken de kinderen de seizoenen van dichtbij mee. De bloesem, het groene gras en de rode herfstblaadjes, de kinderen vinden het prachtig. De Bereboot heeft twee babygroepen (0-1 jaar) en vijf groepen vanaf 1 jaar. De locatie is ruim opgezet.

Vast ritme en warme maaltijden

We bieden een vast dagritme met duidelijke eet- een slaapmomenten. Baby’s volgen zoveel mogelijk het ritme dat ze thuis gewend zijn. Rond het middaguur eten wij met de oudere kinderen gezamenlijk een gezonde warme maaltijd. Elke week hebben we een ander menu met diverse groenten, afgestemd op de smaak van kleine kinderen. Zo maken zij kennis met verschillende smaken en zien eten doet eten!

Buiten spelen

We spelen graag buiten, dat is leuk en gezond voor ieder kind. Lekker rennen, spelen en bloemetjes plukken in onze tuin en in het park. De allerkleinsten zijn ook graag buiten. Baby’s slapen namelijk extra lekker in de kinderwagen wanneer we met ze wandelen in het park.

Spelenderwijs ontwikkelen

Elke periode staat een thema centraal, zoals familie, eten en drinken, kleuren en seizoenen. Hieraan koppelen we activiteiten bijvoorbeeld knutselen, een spelletje spelen of een verhaal vertellen. Zo leren de kinderen spelenderwijs meer over allerlei onderwerpen. Grote activiteiten met alle groepen samen zijn extra feestjes op de Bereboot.

 

Ouders aan het woord

“Onze kinderen gaan altijd met veel plezier naar de opvang”

Kom bij ons kijken
Vraag hier een rondleiding aan
direct aanvragen
bekijk al onze locaties