Eigenwijs

‘Wie weet welke kleur die tulp is?’ vraagt de pedagogisch medewerkster. ‘Rood!!’ roepen de peuters al snel. De peuters zitten in de kring en in het midden staan bloemen in allerlei kleuren: rode tulpen, roze hyacinten, blauwe druifjes en gele narcissen. In de lente is het extra leuk om kleuren te leren herkennen.

Welkom bij peuteropvang Eigenwijs! Wij zijn gevestigd in Purmer-Zuid, in hetzelfde gebouw als basisschool ‘t Pierement. Hier wordt uw kind met veel liefde en aandacht opgevangen. Knutselen, puzzelen en samen buiten rennen, uw kind zal plezier bij ons beleven en vaardigheden ontwikkelen.

Samen spelenderwijs leren

Onze pedagogisch medewerkers creëren een warme en ontspannen sfeer waarin kinderen gewend raken om in een groep te spelen. Samen knutselen, dansen en buiten op avontuur. Uw kind doet zo op speelse wijze veel vaardigheden op én heeft daar plezier in. Om kinderen een gevoel van veiligheid te geven, ziet elke dag er in de basis hetzelfde uit. Tijdens de inloop kunt u nog even gezellig met uw kind spelen. Wanneer u vertrekt, zingen we liedjes in de kring, we praten met elkaar en we eten fruit. Eten en drinken doen we samen, want zien eten doet eten!

Voorbereiding op de basisschool

De peuteropvang is leuk en leerzaam. We besteden extra aandacht aan zelfredzaamheid en de voorbereiding op de basisschool. Door spelletjes, verhalen en kijken op de basisschool hebben de kinderen een goede basis voor groep 1. Zo kan de overstap naar school zo soepel mogelijk verlopen. Uw peuter komt al snel in contact met de leerkrachten en kinderen van de basisschool. Vertrouwde gezichten in een vertrouwde omgeving verkleinen de ‘grote’ stap naar groep 1.

Rondleiding
Wilt u eerst de locatie zelf zien? Dat kan! Vraag gerust een rondleiding aan.

Inschrijven

Schrijf uw kind hier online in voor Peuteropvang Eigenwijs.

Ouders aan het woord

“Onze kinderen gaan altijd met veel plezier naar de opvang”

Kom bij ons kijken
Vraag hier een rondleiding aan
direct aanvragen
bekijk al onze locaties