De locatie

‘Tuuttuut, ik kom eraan!’ In de aangrenzende speeltuin spelen de kinderen op ‘het verkeersplein’. ‘Ik ga even tanken’, zegt Ilse terwijl ze de fiets parkeert bij ‘het tankstation’. ‘Dat is goed, dan ga ik de auto wassen’, antwoordt Lucas. De kinderen genieten volop van het buitenspelen. Dat kan ook niet anders in deze landelijke omgeving!

Welkom bij Kinderdagverblijf De Robbedoes Warder. Wij bieden kleinschalige kinderopvang aan in openbare basisschool ’t Tilletje voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Je baby, dreumes of peuter krijgt hier alle aandacht om spelenderwijs de wereld te ontdekken.

Onze Pedagogisch Medewerkers zorgen dat jouw kindje zich snel thuis voelt. Knuffelen, muziek maken, samen aan tafel, een uitdagende activiteit, een schone luier of oefenen op het potje. Samen spelen en groeien: je kind krijgt bij ons alle tijd om zich op zijn eigen tempo te ontwikkelen.

Contactgegevens

Warder 126, 1473 PH Warder
Unit coördinator : Diana Patterer
LRK nummer: 610944745
Openingstijden
Maandag 7.30 – 18.30
Dinsdag 7.30 – 18.30
Woensdag 7.30 – 18.30
Donderdag 7.30 – 18.30
Vrijdag 7.30 – 18.30
Op deze locatie vind je ook
Babyspecialisten

Onze babyspecialisten zorgen dat jouw baby zich snel thuis voelt. Samen werken we aan een fijn dagritme waarbij we zoveel mogelijk het ritme van thuis volgen.

Gezonde voeding

Aan tafel! Elk middag eten we samen een verse warme maaltijd. Zien eten, doet eten. Ook fijn: je kind heeft al een gezonde maaltijd op als je hem ophaalt.

Soepele overgang

Hoera! Is je kind bijna 4 jaar? Dan maken we kennis met de basisschool en de juf of meester. Ook doen peuters vaak al samen activiteiten met groep 1/2.

Tarieven

Wil je weten aan welke kosten je moet denken voor dit Kinderdagverblijf? Hieronder lees je de tarieven. Wat kinderopvang kost, hangt af van je persoonlijke situatie. Gebruik daarom onze rekentool. Zo bekijk je eenvoudig wat je nettokosten zijn voor onze kinderopvang.
Pakket (52 weken) Tijden Uurtarief
Hele dag 7.30-18.30 €10,78

Een dag op KDV De Robbedoes Warder

We zorgen samen voor een fijn dagritme. Eet je baby al een (oefen)hapje of volledige maaltijd? Doet je peuter nog een middagslaapje? We volgen zoveel mogelijk het ritme van thuis. Een globale dag:

07.30 uur – 9.30 uur: je brengt je kind. We bespreken kort hoe het gaat en starten de dag!
09.30 uur: fruithap. We maken een verse fruithap klaar. Samen eten, doet eten!
10.00 uur: spelen / slapen. Spelen we op de groep of in het speciale gedeelte in de gang?
11.30 uur: lunch. Het warme eten is klaar! Van zacht gekookt groentehapje tot kindermaaltijd met lekkere bite. Samen gaan we op smaakavontuur!
12.30 uur: spelen / slapen. Een spelletje doen, een boekje lezen of een heerlijk middagslaapje?
15.00 uur: gezond tussendoortje. Tijd voor een broodje, (belegde) cracker en gesneden groentes.
15.30 uur: spelen / slapen.  We spelen graag buiten! Naar het park? Of toch de kinderboerderij?
Vanaf 16.30 uur: je haalt je kind op. We bespreken kort de dag. In de OuderApp vind je het verslag.

Samen verkennen we de zee vol mogelijkheden

We kunnen niet wachten om jou en je kleine te ontmoeten. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!

 

Veelgestelde vragen

Bij KDV De Robbedoes hebben we één verticale groep.

Jazeker! Ook tijdens vakanties zijn wij open van maandag tot en met vrijdag van 07.30 uur tot 18.30 uur. Wij proberen er altijd een extra feest van te maken met de kinderen. Zo organiseren wij speciale workshops. Deze geven onze Pedagogisch Medewerkers of wij huren hier vakmensen voor in.

Wil je ook graag je kind tijdens de schoolvakantie bij ons brengen? Dit kan als je een contract hebt voor 52 weken of gebruikmaakt van Vakantieopvang. Lees hierover meer op onze Tarievenpagina.

KDV De Robbedoes is goed bereikbaar. Je kunt gratis voor de deur parkeren.

Wij zijn gesloten tijdens onderstaande nationale feestdagen:

 • Nieuwjaarsdag
 • Eerste en Tweede Paasdag
 • Koningsdag
 • 5 mei (1x in de 5 jaar)
 • Hemelvaartsdag en de vrijdag hierna
 • Eerste en Tweede Pinksterdag
 • Eerste en Tweede Kerstdag

Ook zijn we gesloten op de studiedag van onze medewerkers. Via de OuderApp ontvang je op tijd bericht over deze datum.

 

Jazeker! We gaan zeker naar buiten met de kinderen. Buitenspelen vinden ze vaak een van de leukste dingen van de dag. Aan onze ruimte grenst een heerlijke speel-en ontdektuin. Samen maken de kinderen zandtaartjes in de zandbak, roetsjen ze van de glijbaan en rijden ze rond op verschillende soorten (loop)fietsen en (loop)auto’s. Speciaal voor dit wagenpark is een verkeersplein met tankstation nagemaakt. De fantasie van de kinderen krijgt hier de vrije loop!

Onze ontdektuin kijkt ook nog eens uit op de prachtige weilanden van Warder. Alle seizoenen maken we van heel dichtbij mee. In de lente zien we de natuur weer volop bloeien. Ook komen onze wollige buren weer tevoorschijn: de gezellige schaapjes!

Ook de allerkleinsten zijn graag buiten. Je baby slaapt extra lekker in de kinderwagen tijdens een wandeling in de frisse lucht.

We hechten veel waarde aan interactie met jou. Daarom gebruiken we de OuderApp. Deze app kun je als ouder gratis downloaden. Met de OuderApp houden we je op de hoogte van de dagelijkse activiteiten en de ontwikkeling van je kind. Zo mis je nooit een bijzonder moment!

De belangrijkste functies van de OuderApp:

 • Mijn Kind: bekijk een dagverslag met foto’s van je kind.
 • Berichten: ontvang berichten van de groep. Ook kun je eenvoudig zelf berichten versturen.
 • Agenda: vraag bijvoorbeeld een extra dag aan of geef afwezigheid door.
 • Locatie: lees het laatste nieuws of bekijk belangrijke documenten en informatie.
 • Account: bekijk je instellingen, persoonlijke gegevens en eventuele tegoeden.