Sportieve BSO Kids Wagemaker feestelijk geopend

Sportieve BSO Kids Wagemaker feestelijk geopend

Opening van een nieuwe sportieve buitenschoolse opvang in Landsmeer

Donderdag 21 maart vond de feestelijke opening van de sportieve BSO Kids Wagemaker plaats. “Wij zijn trots dat we in Landsmeer de eerste buitenschoolse opvang van Kids mogen openen”, aldus Corine Laurant, bestuurder van Stichting Kinderopvang Purmerend (SKOP) waar Kids een onderdeel van is. Per 18 februari biedt Kids buitenschoolse opvang in De Wagemakerschool.

Het kinderdagverblijf van Kids, gevestigd aan de Sportlaan, is al bijna 10 jaar een begrip in Landsmeer. De opening van een buitenschoolse opvang is een mooie stap in de uitbreiding van het aanbod van Kids. Het officiële gedeelte werd verzorgd door Corine Laurant en René Straatmijer, directeur van De Wagemakerschool. In het bijzijn van enthousiaste ouders, kinderen, medewerkers en genodigden knipten zij het lint door en daarmee was de officiële opening een feit.

Samenwerking met IVV sportvelden
“Het sportieve karakter van deze buitenschoolse opvang is onderscheidend. De opvang is speciaal gericht op sport en spel. Wij vinden bewegen belangrijk en bieden de kinderen daarom een breed scala aan sport- en spelactiviteiten aan”, aldus Corine Laurant. Voor de vele sportieve activiteiten werkt Kids samen met voetbalvereniging IVV Landsmeer.

Feestelijke kennismaking
Tijdens de feestelijke middag konden bezoekers onder het genot van een hapje en een drankje de nieuwe locatie bezichtigen en nader kennismaken met de medewerkers van Kids. Voor de kinderen waren verschillende leuke en sportieve activiteiten georganiseerd. Zij konden kleurrijke creaties laten maken door de ballonnenvouwer of vrolijk rondspringen op een groot springkussen verzorgd door Spurd.

Meer informatie over de buitenschoolse opvang van Kids vindt u op www.kidskinderdagverblijf.nl

 

 

 

Kids is onderdeel van Stichting Kinderopvang Purmerend.