Wil je werken in de kinderopvang? Kom naar onze inloopavond!

Wil je werken in de kinderopvang? Kom naar onze inloopavond!

Wil je werken met kinderen en ben je net of bijna afgestuurd of wil je (inval)werk? Wij hebben verschillende vacatures! Stap bij ons binnen op maandagavond 20 mei tussen 19.00 en 21.00 uur aan de Gangeslaan 55 in Purmerend. Maak kennis met ons en ontdek of jij bij SKOP past!
 
Tijdens de inloopavond kun je vrijblijvend deelnemen aan verschillende activiteiten en gelijk een kijkje nemen in ons kinderdagverblijf Kwetternest en BSO de Spetters!

Praktische informatie

Wanneer: woensdag 20 mei
Tijd: vrije inloop tussen 19.00 en 21.00 uur.
Waar: kinderdagverblijf Kwetternest/BSO Spetters, Gangeslaan 55 in Purmerend.

Tof cadeau

Meld je alvast aan via: hr.servicedesk@kinderopvangpurmerend.nl. Aanmelden is handig, maar zeker niet verplicht. Loop gewoon bij ons binnen, we maken graag kennis met je. En natuurlijk hebben we een tof cadeau als beloning voor jouw komst.

Collegialiteit, een prettige werksfeer en ontwikkeling

Werken bij Kinderopvang Purmerend betekent dat je onderdeel bent van een professionele en initiatiefrijke kinderopvangorganisatie, die altijd in beweging is. Bij ons heb je de ruimte voor persoonlijke en professionele groei. Wij bieden je veel mogelijkheden zodat je je kan blijven ontwikkelen. Collegialiteit, een prettige werksfeer en ontwikkeling vinden wij belangrijk. Vind jij dat ook? Dan zien we je 20 mei!

Ouders aan het woord

“Onze kinderen gaan altijd met veel plezier naar de opvang”

bekijk al onze locaties