De Blokhut

In de gymzaal klinkt een luid applaus. Kinderen en pedagogisch medewerkers klappen en roepen ‘We want more!’ Een paar kinderen staan stralend van trots voor de groep en ze maken een diepe buiging in hun verkleedkleren; het optreden was weer geslaagd.

Welkom bij BSO de Blokhut! Wij zijn gevestigd bij basisschool de Nieuwe Wereld in Weidevenne, samen met peuteropvang Hiawatha. Wij bieden kleinschalige en gezellige buitenschoolse opvang. Wij organiseren vele leuke activiteiten en we maken ook gebruik van de gymzaal, dus kinderen hebben bij ons alle ruimte om te spelen. Toneelstukjes opvoeren, knutselen, het kan allemaal!

Activiteiten

Uw kind kan bij ons zichzelf zijn. Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich bij ons thuis voelen en dat ze bezig kunnen zijn in een ongedwongen sfeer. Kinderen worden gestimuleerd om mee te doen aan activiteiten en nieuwe dingen uit te proberen, maar niks is verplicht. Wij werken met thema’s en organiseren verschillende activiteiten en spelletjes rondom het thema. De thema’s sluiten aan bij de belevingswereld van kinderen. Kinderen worden geïnspireerd en komen met de leukste ideeën die ze van ons ook uit mogen werken. Na het eten en drinken spelen ze lekker buiten. Elke dag kunnen de kinderen rond 16 uur kiezen uit verschillende activiteiten die worden aangeboden op de locatie.

Basisschool De Nieuwe Wereld en De Marimba

Bij de Blokhut vangen we kinderen op van openbare basisschool De Nieuwe Wereld en oecumenische basisschool De Marimba. Tijdens vakanties voegen we samen met BSO Anansi aan de Zambezilaan.

Rondleiding
Wilt u eerst de locatie zelf zien? Dat kan! Vraag gerust een rondleiding aan.

Inschrijven

Schrijf uw kind hier online in voor BSO De Blokhut

Ouders aan het woord

“Onze kinderen gaan altijd met veel plezier naar de opvang”

Kom bij ons kijken
Vraag hier een rondleiding aan
direct aanvragen
bekijk al onze locaties