De Klimroos

Vandaag ruikt het in het kookcafé van BSO de Klimroos naar spaghetti. Kinderen wassen de wortels en wegen de pasta. Een uurtje later laten de kinderen trots hun zelfgemaakte spaghetti zien. Smullen maar!

Welkom bij de Klimroos! Een gezellige buitenschoolse opvang aan het Karekietpark. Dit is een rustige omgeving met veel groen. Bloesem, het groene gras, herfstblaadjes; samen beleven we de seizoenen in het park. Buitenspelen staat dus standaard op de agenda.

Een kookcafé

De Klimroos beschikt over ruime lokalen waar we vele activiteiten organiseren. Op het bord zien de kinderen de activiteiten van die week. Van sportief tot creatief en van avontuur tot ontspanning, het aanbod is zeer gevarieerd. De kinderen mogen zelf kiezen wat ze gaan doen. Nasi maken in ons kookcafé? Doen we! Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers leren de kinderen koken. Ontspannen en leren tegelijkertijd!

Twee keer per week sporten

Bewegen is leuk en gezond! Wij gaan twee keer per week naar de gymzaal voor verschillende sportactiviteiten. Zo kunnen kinderen hun energie goed kwijt.

Warme maaltijd op de BSO

Aan het einde van de dag eten we samen een gezonde, verse en warme maaltijd.

8+ ruimte

De kinderen die 8 jaar of ouder zijn, hebben een eigen speelruimte. Zo geven we ruimte aan kinderen van verschillende leeftijdscategorieën.

BSO voor vijf basisscholen

Bij de Klimroos vangen we kinderen op van oecumenische basisschool Klim-op, openbare basisschool ’t Carrousel, oecumenische basisschool het Prisma en openbare basisschool Prinses Beatrix in Kwadijk. Wij halen de kinderen op, lopend of met onze eigen bus.

Ouders aan het woord

“Onze kinderen gaan altijd met veel plezier naar de opvang”

Kom bij ons kijken
Vraag hier een rondleiding aan
direct aanvragen
bekijk al onze locaties