BSO Wheermolen

Welkom op BSO Wheermolen

‘Gaan we weer sporten en spelletjes doen? Ik vond het spelletje van gister zo leuk!’

Wij zijn onderdeel van Kindcentrum Wheermolen in de wijk Wheermolen. In ons pand zijn ook kinderdagverblijf, peuteropvang en onderwijs (basisschool O.B.S. Wheermolen) aanwezig. We werken niet alleen nauw samen, we werken ook toe naar één beleid en één manier van werken. Hierdoor is er een doorgaande lijn gedurende de dag. Er is continue afstemming tussen onderwijs en opvang medewerkers, waardoor we vanuit één gedachte handelen.

Activiteiten in verschillende thema’s

Wij werken met thema’s die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen. Per thema organiseren we verschillende activiteiten en spelletjes. Op deze manier maken we de kinderen spelenderwijs bekend met verschillende onderwerpen door middel van boeken, knutselen, groepsactiviteiten en af en toe uitstapjes. Elk thema duurt ongeveer vier weken.

Naast alle thematische activiteiten vieren we natuurlijk ook de nationale feestdagen en de verjaardagen van de kinderen!

Avontuurlijke tuin met natuurlijke speelelementen

In onze tuin staan verschillende speelelementen. Hier kunnen kinderen naar hartenlust klimmen en schommelen. We spelen ook regelmatig samen in de wijk.

Praktische informatie

  • Bij BSO Wheermolen vangen we kinderen op van ons Kindcentrum Wheermolen.
  • VSO Wheermolen is geopend van maandag tot en met vrijdag, ook tijdens de landelijk vastgestelde schoolvakanties. De openingstijden zijn van 07:00 uur tot 09:30 uur.
  • BSO Wheermolen is geopend van maandag tot en met vrijdag, ook tijdens de landelijk vastgestelde schoolvakanties. De openingstijden zijn van 14.00 uur tot 18.30 uur.

Rondleiding

Wilt u eerst de locatie zelf zien? Dat kan! Vraag gerust een rondleiding aan.

Inschrijven

Schrijf uw kind hier online in voor BSO Wheermolen