Willem Eggert

‘Kom je me nu al ophalen pap? Ik wil nog niet weg.’ We horen het kinderen regelmatig zeggen. De BSO is leuk!

Opvang en onderwijs onder één dak

Welkom bij BSO Willem Eggert! Wij zijn gevestigd in Purmerend Centrum, in kindcentrum Willem Eggert. Ook onze peuteropvang het Boemeltje is hier gevestigd. Hierdoor zitten onderwijs en opvang onder één dak, dat is comfortabel en prettig én we kunnen hierdoor intensief met de school samenwerken. Ons hechte team van pedagogisch medewerkers creëert een warme en ontspannen sfeer zodat de kinderen na school tot rust kunnen komen. Na wat relaxen, eten en drinken is het weer tijd voor actie. Sporten in de gymzaal, spelletjes spelen, buiten voetballen, we hebben veel lol!

Foto’s en verslag via ouderportaal en app

U ontvangt regelmatig van de pedagogisch medewerkers een verslag én foto’s van de beleving kan uw kind. Zo krijgt u een goed beeld van zijn/haar ervaringen en ontwikkelingen op de opvang.
Via het ouderportaal en de app kunt u ook dagen ruilen, extra opvang aanvragen, nieuwsberichten lezen of een berichtje sturen aan de medewerkers van de groep.

De woensdagen in de vakanties en de hele zomervakantie brengen wij samen met BSO De Hooiberg door in het pand van De Hooiberg.

Kom bij ons kijken
Vraag hier een rondleiding aan
direct aanvragen
bekijk al onze locaties