Peuteropvang Prinses Beatrix

Wij breiden uit in de gemeente Edam-Volendam! Wij openen een gloednieuwe peuteropvang in Kwadijk. In de openbare school Prinses Beatrix verwelkomen wij graag peuters van 2 tot 4 jaar om samen spelenderwijs te leren.

Komt uw kind spelen en samen met andere peuters de wereld ontdekken bij peuteropvang Prinses Beatrix? Tijdens een vaste combinatie van dagdelen, van ongeveer drie uur, leert uw peuter stap voor stap de wereld verkennen door samen te spelen, eten, dansen en zingen. Ieder kind is uniek en krijgt hier de ruimte om zichzelf te zijn en zichzelf te ontwikkelen op zijn eigen tempo.

Gemakkelijk overstap naar de basisschool
De locatie van de peuteropvang zit direct naast de kleuterklas. Het is voor uw kind en voor u fijn dat u op deze manier de school al leert kennen. Zo zorgen we voor een gemakkelijke overstap naar groep 1 zodra uw peuter een kleuter wordt. Zodra uw kind doorstroomt naar de basisschool zorgt de pedagogisch medewerker voor een warme overdracht.

Inschrijven

Schrijf uw kind hier online in voor Peuteropvang Prinses Beatrix

Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze locatie

Praktische informatie

  • De Peuteropvang Prinses Beatrix zal geopend zijn op maandag en donderdag van 08.30 tot 11.30 uur.
  • De Peuteropvang Prinses Beatrix is gesloten tijdens de schoolvakanties van regio Noord-Nederland.

Meer informatie
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Belt u dan naar onze afdeling Planning en Plaatsing via
0299 – 46 10 11. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur. Of stuur een e-mail naar planning@kinderopvangpurmerend.nl. Wij helpen u graag verder.