De locatie

Persoonlijke en positieve aandacht! Dat is precies wat je kind krijgt bij onze kleinschalige buitenschoolse opvang Kids De Stap in Landsmeer. Je vindt ons in openbare basisschool (OBS) De Stap.

Wij zijn zoveel meer dan alleen opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar.  Na een drukke schooldag krijgt je kind alle ruimte om bij te komen op onze BSO. Of om juiste alle energie kwijt te raken. Samen met vrienden of vriendinnen. Of alleen. Net waar je kind behoefte aan heeft. Het belangrijkste is dat je kind zich op zijn gemak voelt!

Ons team van Pedagogisch Medewerkers is creatief. Samen met de kinderen verzinnen we de leukste activiteiten. Zo maken we van iedere middag een klein feestje.

Contactgegevens

Doctor Martin Luther Kingstraat 2, 1121 CP Landsmeer
Operationeel manager: Alexandra van der Meulen
LRK nummer: 149170142
Openingstijden
Maandag 14.00 – 18.30
Dinsdag 14.00 – 18.30
Woensdag 14.00 – 18.30
Donderdag 14.00 – 18.30
Vrijdag 14.00 – 18.30
Soepele overgang naar de BSO

Omdat wij naast de basisschool zitten, stromen de kinderen zo vanuit de klas naar de opvang. De meeste kinderen kennen de Pedagogisch Medewerkers al! Dit zorgt voor een soepele overgang naar de BSO.

Sportieve BSO

Wij zijn een sportieve BSO! Dagelijks mag je kind kiezen uit verschillende sport- en spelactiviteiten. Denk aan hockey, voetbal, tafeltennis en bootcamp. Hiervoor gebruiken we ook de gymzaal van de school.

Uitstapjes!

De naam van de BSO verraadt het al een beetje: we gaan ook graag op stap. De speeltuin in het Twiske, de bibliotheek en de bioscoop zijn favoriet!

Tarieven

BSO Kids De Stap
Wil je weten aan welke kosten je moet denken voor deze BSO? Wij bieden flexibele opvang. Dit betekent dat wij verschillende pakketten hebben. Zo kun je zelf kiezen welke hoeveelheid uren het beste past bij jouw situatie.
Pakket Weken Uurtarief
Naschoolse opvang 52 weken € 9,27
Naschoolse opvang 40 weken €10,29
Vakantieopvang €10,29

Een dag op BSO Kids De Stap

 • Rond 14.00 uur: we halen je kind op van school of het komt zelfstandig naar de BSO. Na een drukke schooldag is het tijd om samen met vrienden of vriendinnen te ontspannen.
 • Rond 15.00 uur: er staat een heerlijk gezond tussendoortje klaar bij de bar. Van groentes en fruit tot crackers met bijvoorbeeld kipfilet en (smeer)kaas. Daarna mag je kind kiezen uit verschillende gezamenlijke activiteiten. Samen een mooi kunstwerk maken voor papa thuis. Of hoe maak je een kaasstengel? Je kind bepaalt zelf waar hij of zij aan meedoet. We zijn ook dol op buitenspelen. Ook maken we veel gebruik van de gymzaal van de school. Soms verrassen we de kinderen met een bezoekje aan de speeltuin in het Twiske en gaan we in de vakantie naar Purvak.
 • Rond 17.00 uur: de eerste ouders komen hun kind ophalen. We bespreken kort de dag. In de OuderApp lees je een uitgebreider verslag van de dag met foto’s!

Samen verkennen we de zee vol mogelijkheden

We kunnen niet wachten om jou en je kind te ontmoeten. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!

Veelgestelde vragen

BSO Kids De Stap heeft 2 groepen voor kinderen van 4 tot 13 jaar.

.

Bij BSO Kids De Stap vangen wij met plezier kinderen op van:

 • Openbare basisschool (OBS) Obs De Stap

Zit je kind op een andere school, maar heb je wel interesse in onze BSO? Neem dan contact met ons op!

BSO Kids De Stap is goed bereikbaar! Je kunt gratis in de omgeving parkeren.

Jazeker! Ook tijdens vakanties zijn wij open van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 18.30 uur. Wij proberen er altijd een extra feest van te maken met de kinderen. Zo organiseren wij speciale workshops. Deze geven onze Pedagogisch Medewerkers of wij huren hier vakmensen voor in.

Wil je ook graag je kind tijdens de schoolvakantie bij ons brengen? Dit kan als je een contract hebt voor 52 weken of gebruikmaakt van Vakantieopvang. Lees hierover meer op onze Tarievenpagina. 

Wij zijn gesloten tijdens onderstaande nationale feestdagen:

 • Nieuwjaarsdag
 • Eerste en Tweede Paasdag
 • Koningsdag
 • 5 mei (1x in de 5 jaar)
 • Hemelvaartsdag en de vrijdag hierna
 • Eerste en Tweede Pinksterdag
 • Eerste en Tweede Kerstdag

Ook zijn we gesloten op de studiedag van onze medewerkers. Via de OuderApp ontvang je op tijd bericht over deze datum.

 

We hechten veel waarde aan interactie met jou. Daarom gebruiken we de OuderApp. Deze app kun je als ouder gratis downloaden. Met de OuderApp houden we je op de hoogte van de dagelijkse activiteiten en de ontwikkeling van je kind. Zo mis je nooit een bijzonder moment!

De belangrijkste functies van de OuderApp:

 • Mijn Kind: bekijk een dagverslag met foto’s van je kind.
 • Berichten: ontvang berichten van de groep. Ook kun je eenvoudig zelf berichten versturen.
 • Agenda: vraag bijvoorbeeld een extra dag aan of geef afwezigheid door.
 • Locatie: lees het laatste nieuws of bekijk belangrijke documenten en informatie.
 • Account: bekijk je instellingen, persoonlijke gegevens en eventuele tegoeden.