De locatie

Welkom bij BSO Wheermolen! Je vindt onze buitenschoolse opvang in het energie-neutrale en “groene” pand van Kindcentrum Wheermolen.

Een plek waar kinderen van 4 tot 12 jaar alle vrijheid krijgen om te doen waar ze zelf zin in hebben. Relaxen, koken, knutselen, buitenspelen of iets anders? Er is genoeg te beleven! We hebben in het Kindcentrum van alles tot onze beschikking: van een eigen gymzaal tot zelfs een eigen bibliotheek en een huishoek in de vorm van een rijtjeshuis.

Buiten in onze ontdektuin staan verschillende speelelementen. Hier mag je kind naar hartenlust klimmen en schommelen.

Contactgegevens

Luitstraat 2, 1443 XA Purmerend
Operationeel manager: Anouk Best
LRK nummer: 189909420
Openingstijden
Voorschoolse opvang Naschoolse opvang
Maandag 07.00 – 08.30 14.00 – 18.30
Dinsdag 07.00 – 08.30 14.00 – 18.30
Woensdag 07.00 – 08.30 14.00 – 18.30
Donderdag 07.00 – 08.30 14.00 – 18.30
Vrijdag 07.00 – 08.30 14.00 – 18.30
Voorschoolse opvang

Moet je vroeg weg voor je werk? Geen probleem! We bieden voorschoolse opvang aan vanaf 07.00 uur. Samen rustig wakker worden en brengen je kind naar de klas. Dit zorgt voor een relaxte ochtend!

Alles onder één dak

Je kind verblijft bij ons altijd onder hetzelfde dak. Onze collega’s van de kinderopvang en het onderwijs werken samen op één vertrouwde locatie. Dat geeft rust. Voor jou en je kind!

Lekker naar buiten

Op onze buitenspeelplaats staan verschillende speelelementen waar je kind naar hartenlust kan klimmen en schommelen. Ook spelen we regelmatig in en om de wijk.

Tarieven

Wil je weten aan welke kosten je moet denken voor deze BSO? Wij bieden flexibele opvang. Dit betekent dat wij verschillende pakketten hebben. Zo kun je zelf kiezen welke hoeveelheid uren het beste past bij jouw situatie.
Pakket Weken Uurtarief
Voorschoolse en naschoolse opvang 52 € 9,12
Naschoolse opvang 52 € 9,12
Voorschoolse en naschoolse opvang 40 € 10,70
Naschoolse opvang 40 € 10,70
Voorschoolse opvang 40 € 10,70
Vakantieopvang € 10,70

Een dag op BSO Wheermolen

Voorschoolse opvang
Om 07.00 uur openen onze deuren. Je kind kan bij ons rustig wakker worden, terwijl jij naar je werk gaat. Samen doen we activiteiten waar je kind op dat moment zin in heeft. We zorgen dat je kind in de klas is, voordat de laatste schoolbel gaat! Zo heeft iedereen een relaxte ochtend!

Naschoolse opvang

 • Rond 14.00 uur: we halen je kind op van school of het komt zelfstandig naar de BSO. Na een drukke schooldag is het tijd om samen met vrienden of vriendinnen te ontspannen.
 • Rond 15.00 uur: er staat een heerlijk gezond tussendoortje klaar bij de bar. Van groentes en fruit tot crackers met bijvoorbeeld kipfilet en (smeer)kaas. Daarna mag je kind kiezen uit verschillende gezamenlijke activiteiten. Binnen in de huishoek, bij de indoor-bibliotheek of lekker samen koken. Of heerlijk buiten op het speelplein.
 • Rond 17.00 uur: de eerste ouders komen hun kind ophalen. We bespreken kort de dag. In de OuderApp lees je een uitgebreider verslag van de dag met foto’s!

Samen verkennen we de zee vol mogelijkheden

We kunnen niet wachten om jou en je kleine te ontmoeten. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!

 

Veelgestelde vragen

Bij BSO Wheermolen bieden wij buitenschoolse opvang aan op:

 • Drie groepen voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Bij BSO Wheermolen vangen wij met plezier kinderen op van:

 • Kindcentrum Wheermolen

Jazeker! Ook tijdens vakanties zijn wij open van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 18.30 uur. Wij proberen er altijd een extra feest van te maken met de kinderen. Zo organiseren wij speciale workshops. Deze geven onze Pedagogisch Medewerkers of wij huren hier vakmensen voor in.

Wil je ook graag je kind tijdens de schoolvakantie bij ons brengen? Dit kan als je een contract hebt voor 52 weken of gebruikmaakt van Vakantieopvang. Lees hierover meer op onze Tarievenpagina.

Wij zijn gesloten tijdens onderstaande nationale feestdagen:

 • Nieuwjaarsdag
 • Eerste en Tweede Paasdag
 • Koningsdag
 • 5 mei (1x in de 5 jaar)
 • Hemelvaartsdag en de vrijdag hierna
 • Eerste en Tweede Pinksterdag
 • Eerste en Tweede Kerstdag

Ook zijn we gesloten op de studiedag van onze medewerkers. Via de OuderApp ontvang je op tijd bericht over deze datum.

 

BSO Wheermolen is goed bereikbaar! Je kunt gratis voor de deur parkeren.

 

 

We hechten veel waarde aan interactie met jou. Daarom gebruiken we de OuderApp. Deze app kun je als ouder gratis downloaden. Met de OuderApp houden we je op de hoogte van de dagelijkse activiteiten en de ontwikkeling van je kind. Zo mis je nooit een bijzonder moment!

De belangrijkste functies van de OuderApp:

 • Mijn Kind: bekijk een dagverslag met foto’s van je kind.
 • Berichten: ontvang berichten van de groep. Ook kun je eenvoudig zelf berichten versturen.
 • Agenda: vraag bijvoorbeeld een extra dag aan of geef afwezigheid door.
 • Locatie: lees het laatste nieuws of bekijk belangrijke documenten en informatie.
 • Account: bekijk je instellingen, persoonlijke gegevens en eventuele tegoeden.