De locatie

Midden in het park ‘De Driegang’ in de Purmer-Zuid vind je Kinderdagverblijf De Zuidpool. Onze sfeervolle ruimte is speciaal ingericht voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Zoek je een liefdevolle opvang voor je baby, dreumes of peuter? Onze Pedagogisch Medewerkers zorgen dat jouw kindje zich snel thuis voelt. Knuffelen, muziek maken, samen aan tafel, een uitdagende activiteit, een schone luier of oefenen op het potje. Stap voor stap leert je kind de wereld ontdekken. Samen spelen en groeien: je kind krijgt bij ons alle tijd om zich op zijn eigen tempo te ontwikkelen.

Contactgegevens

De Driegang 1, 1447 HX Purmerend
Operationeel manager: Kelsey van der Velde
LRK-nummer: 489386581
Openingstijden
Maandag 7.00 – 18.30
Dinsdag 7.00 – 18.30
Woensdag 7.00 – 18.30
Donderdag 7.00 – 18.30
Vrijdag 7.00 – 18.30
Op deze locatie vind je ook
Babyspecialisten

Onze babyspecialisten zorgen dat jouw baby zich snel thuis voelt. Samen werken we aan een fijn dagritme waarbij we zoveel mogelijk het ritme van thuis volgen.

Gezonde voeding

Aan tafel! Elk middag eten we samen een verse warme maaltijd. Ook fijn: je kind heeft al een gezonde maaltijd op als je hem ophaalt.

Soepele overgang BSO

In ons pand zit ook onze BSO. De oudere kinderen komen weleens voorlezen! Is je kind straks 4 jaar? Dan zorgen we voor een soepele overgang in dezelfde omgeving.

Tarieven

Wil je weten aan welke kosten je moet denken voor dit Kinderdagverblijf? Hieronder lees je de tarieven. Wat kinderopvang kost, hangt af van je persoonlijke situatie. Gebruik daarom onze rekentool. Zo bekijk je eenvoudig wat je nettokosten zijn voor onze kinderopvang.
Pakket (52 weken) Tijden Uurtarief
Hele dag 7.30 – 18.30 €10,78
Hele dag + verlenging ochtend 7.00 – 18.00 €10,78
Hele dag + verlenging avond 7.30 – 18.30 €10,78
Hele dag + verlenging ochtend en avond 7.00 – 18.30 €10,78

Een dag op KDV De Zuidpool

We zorgen samen voor een fijn dagritme. We volgen het slaap- en eetritme van je baby. Wie moe is, gaat lekker slapen. Andere gaan lekker spelen. Binnen in een van de speelhoeken of buiten. Tussendoor geven wij flesjes. Eet je baby al een (oefen)hapje, brood, fruit of een volledige maaltijd? Samen gaan we aan tafel! We vullen de dag met knuffelen en verschillende activiteiten. Hoe ziet een dag er ongeveer uit?

07.00 uur – 9.30 uur: je brengt je kind. We bespreken kort hoe het gaat en starten de dag!
09.30 uur: fruithap. We maken samen met de kinderen het fruit klaar. Samen eten, doet eten!
10.00 uur: spelen / slapen. Spelen we op de groep in een van de speelhoeken.
11.30 uur: lunch! Het warme eten is klaar! Van zacht gekookt groentehapje tot kindermaaltijd met lekkere bite. Samen gaan we op smaakavontuur!
12.30 uur: spelen / slapen. Een spelletje doen, een boekje lezen of een heerlijk middagslaapje?
15.00 uur: gezond tussendoortje. Tijd voor een broodje, (belegde) cracker en gesneden groentes voor de oudere kinderen.
15.30 uur: spelen / slapen.  We spelen graag buiten! Naar het park?
Vanaf 16.30 uur: je haalt je kind op. We bespreken kort de dag. In de OuderApp vind je het verslag.

Samen verkennen we de zee vol mogelijkheden

We kunnen niet wachten om jou en je kleine te ontmoeten. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!

 

Veelgestelde vragen

Bij Kinderdagverblijf de Zuidpool hebben we één verticale groep van 0 tot 4 jaar.

.

Jazeker! Ook tijdens vakanties zijn wij open van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 18.30 uur. Wij proberen er altijd een extra feest van te maken met de kinderen.

 

Zijn er sluitingsdagen?

Wij zijn gesloten tijdens onderstaande nationale feestdagen:

  • Nieuwjaarsdag
  • Eerste en Tweede Paasdag
  • Koningsdag
  • 5 mei (1x in de 5 jaar)
  • Hemelvaartsdag en de vrijdag hierna
  • Eerste en Tweede Pinksterdag
  • Eerste en Tweede Kerstdag

Ook zijn we gesloten op de studiedag van onze medewerkers. Via de OuderApp ontvang je op tijd bericht over deze datum.

 

KDV De Zuidpool is goed bereikbaar. Je kunt gratis voor de deur parkeren.

Ons kinderdagverblijf ligt naast Winkelcentrum Meerland. Fijn als je nog even van tevoren of samen met je kind boodschappen wilt halen!

Een gezonde levensstijl begint al bij het eerste hapje. Daarom helpen wij graag bij het ontwikkelen van een gezond eetpatroon. Wij weten uit ervaring: samen eten, doet eten! Jouw kind serveren wij daarom ’s middags een gezonde, warme maaltijd. Zo leert je kind verschillende smaken en structuren kennen. En het is nog praktisch ook! Het scheelt jou ’s avonds tijd omdat je kind ’s middags al warm heeft gegeten. Thuis nog rustig een broodje eten en het avondritueel kan beginnen.

Jazeker! We gaan graag met de kinderen naar buiten. Buitenspelen vinden ze vaak een van de leukste dingen van de dag. Aan onze ruimte grenst een speeltuin. Samen maken ze zandtaartjes in de zandbak, roetsjen ze van de glijbaan en rijden ze rond op verschillende soorten (loop)fietsen.

Onze locatie ligt midden in het park De Driegang! We gaan hier regelmatig op avontuur. Lekker rondrennen en bloemetjes plukken.

De allerkleinsten zijn ook graag buiten. Je baby slaapt extra lekker in de kinderwagen tijdens een wandeling in het park. Voor de oudere kinderen hebben we een bolderkar waarmee we leuke uitstapjes maken.

We hechten veel waarde aan interactie met jou. Daarom gebruiken we de OuderApp. Deze app kun je als ouder gratis downloaden. Met de OuderApp houden we je op de hoogte van de dagelijkse activiteiten en de ontwikkeling van je kind. Zo mis je nooit een bijzonder moment!

De belangrijkste functies van de OuderApp:
– Mijn Kind: bekijk een dagverslag met foto’s van je kind.
– Berichten: ontvang berichten van de groep. Ook kun je eenvoudig zelf berichten versturen.
– Agenda: vraag bijvoorbeeld een extra dag aan of geef afwezigheid door.
– Locatie: lees het laatste nieuws of bekijk belangrijke documenten en informatie.
– Account: bekijk je instellingen, persoonlijke gegevens en eventuele tegoeden.