De locatie

In het hart van de wijk Weidevenne bieden wij een liefdevolle omgeving aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Bij ons draait alles om de glimlach op het gezicht van je kind. Daar zorgen we al voor als jullie binnenkomen. Een goed begin, is het halve werk!

Wij hebben speciale babygroepen voor de allerkleinsten. Ons team van toegewijde Pedagogisch Medewerkers zorgt voor vrolijke lachjes en sprankelende oogjes. Knuffelen, een flesje, (oefen)hapjes geven, liedjes zingen, lekker slapen en een schone luier.

Is je baby uitgegroeid tot zelfstandige dreumes? Dan wordt de babygroep echt te klein voor de grote stappen die je kind maakt. In de vertrouwde omgeving stroomt je kind door naar een van de peutergroepen. Stap voor stap leert je kind de wereld ontdekken. Dit doen we door samen met leeftijdsgenootjes te spelen, eten, dansen, zingen en knutselen!

Contactgegevens

Ivoorkust 2, 1448 RC Purmerend
Operationeel manager: Kim Oude Groote Beverborg
LRK nummer: 222087985
Openingstijden
Maandag 7.00 – 18.00
Dinsdag 7.00 – 18.00
Woensdag 7.00 – 18.00
Donderdag 7.00 – 18.00
Vrijdag 7.00 – 18.00
Babyspecialisten

Onze babyspecialisten zorgen dat jouw baby zich snel thuis voelt. Samen werken we aan een fijn dagritme waarbij we zoveel mogelijk het ritme van thuis volgen.

Eigen tempo

We stemmen elke activiteit af op de behoefte van je kind. Zo krijgt je kind alle ruimte om zich te ontwikkelen in zijn of haar eigen tempo. Altijd in een veilige en vertrouwde omgeving.

Gezonde voeding

Aan tafel! Elk middag eten we samen een verse warme maaltijd. Zien eten, doet eten. Ook fijn: je kind heeft al een gezonde maaltijd op als je hem ophaalt.

Tarieven

Kinderdagverblijf Kids Weidevenne
Wil je weten aan welke kosten je moet denken voor dit Kinderdagverblijf? Hieronder lees je de tarieven. Wat kinderopvang kost, hangt af van je persoonlijke situatie. Gebruik daarom onze rekentool. Zo bekijk je eenvoudig wat je nettokosten zijn voor onze kinderopvang.
Pakket Weken Uurtarief
Hele dag (07.00 – 18.00 uur) 52 weken €10,78

Een dag bij KDV Kids Weidevenne

Op de babygroep:
We volgen het slaap- en eetritme van je baby. Wie moe is, gaat lekker slapen. Andere gaan lekker spelen. Binnen in een van de speelhoeken, de gang of buiten. Tussendoor geven wij flesjes. Eet je baby al een broodje of fruit? Samen gaan we aan tafel! We vullen de dag met knuffelen en verschillende activiteiten.

Op de peutergroep:
We zorgen voor een fijn dagritme, waarbij we zoveel mogelijk het slaapritme van je peuter volgen. Een dag ziet er ongeveer zo uit:

07.00 uur – 9.30 uur: je brengt je kind. Zijn er nog bijzonderheden die we moeten weten?
09.30 uur: fruithap. We maken samen met de kinderen het fruit klaar. Samen eten, doet eten!
10.00 uur: spelen / slapen. Spelen we op de groep of in de gang?
11.30 uur: lunchen. Aan tafel! De verse, warme maaltijd is klaar!
12.30 uur: spelen / slapen. Een spelletje doen, een boekje lezen of liever even slapen?
15.00 uur: gezond tussendoortje. Tijd voor een cracker met beleg en gesneden groentes.
15.30 uur: spelen / slapen.  We spelen graag buiten! In onze speeltuin. Of naar het park?
16.30 uur: je kunt je kind ophalen. We bespreken de dag. In de OuderApp vind je het verslag.

Samen verkennen we de zee vol mogelijkheden

We kunnen niet wachten om jou en je kind te ontmoeten. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!

Veelgestelde vragen

Wij hebben 5 verschillende groepen:

 • Twee babygroepen van 0 tot 1,5 jaar
 • Twee peutergroepen van 1,5 tot 4 jaar
 • Eén verticale groep van 1 tot 4 jaar

 

Jazeker! Ook tijdens vakanties zijn wij open van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 18.00 uur. Wij proberen er altijd een extra feest van te maken met de kinderen.

Wij zijn gesloten tijdens onderstaande nationale feestdagen

 • Nieuwjaarsdag
 • Eerste en Tweede Paasdag
 • Koningsdag
 • 5 mei (1x in de 5 jaar)
 • Hemelvaartsdag en de vrijdag hierna
 • Eerste en Tweede Pinksterdag
 • Eerste en Tweede Kerstdag

Ook zijn we gesloten op de studiedag van onze medewerkers. Via de OuderApp ontvang je op tijd bericht over deze datum.

 

KDV Kids Weidevenne is goed bereikbaar. Je kunt gratis voor de deur parkeren.

Een gezonde levensstijl begint al bij het eerste hapje. Daarom helpen wij graag bij het ontwikkelen van een gezond eetpatroon. Wij weten uit ervaring: samen eten, doet eten! Jouw kind serveren wij daarom ’s middags een gezonde, warme maaltijd. Zo leert je kind verschillende smaken en structuren kennen. En het is nog praktisch ook! Het scheelt jou ’s avonds tijd omdat je kind ’s middags al warm heeft gegeten. Thuis nog rustig een broodje eten en het avondritueel kan beginnen.

Jazeker! We gaan graag met de kinderen naar buiten. Buitenspelen vinden ze vaak een van de leukste dingen van de dag. We hebben een heerlijke speeltuin. Samen maken de kinderen zandtaartjes in de zandbak, roetsjen ze van de glijbaan en rijden ze rond op verschillende soorten (loop)fietsen.

De allerkleinsten zijn ook graag buiten. We hebben zelf eens speciale babytuin waar we gezellig picknicken. Je baby slaapt ook extra lekker in de kinderwagen.

We hechten veel waarde aan interactie met jou. Daarom gebruiken we de OuderApp. Deze app kun je als ouder gratis downloaden. Met de OuderApp houden we je op de hoogte van de dagelijkse activiteiten en de ontwikkeling van je kind. Zo mis je nooit een bijzonder moment!

De belangrijkste functies van de OuderApp:

 • Mijn Kind: bekijk een dagverslag met foto’s van je kind.
 • Berichten: ontvang berichten van de groep. Ook kun je eenvoudig zelf berichten versturen.
 • Agenda: vraag bijvoorbeeld een extra dag aan of geef afwezigheid door.
 • Locatie: lees het laatste nieuws of bekijk belangrijke documenten en informatie.
 • Account: bekijk je instellingen, persoonlijke gegevens en eventuele tegoeden.