De locatie

Je peuter kijkt zijn ogen uit in onze fijne ruimte. Veel verschillende speelhoeken om van alles te beleven. Klussen in de bouwhoek. Een wisselende themahoek. Een vertel- puzzel- en kleitafel. Poppen en knuffels verzorgen in de huishoek. Een leeshoek met verschillende boekjes. De keuze is reuze!

Je vindt Peuteropvang Pioniertjes in de Purmer-Noord. We bieden een gezellig en veilige omgeving voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Stap voor stap ontdekt je peuter de wereld. Samen met leeftijdsgenoten! Spelen, eten, dansen, zingen en knutselen! Ieder kind is uniek en daarom krijgt je zoon of dochter alle ruimte om bij ons zichzelf te zijn.

Contactgegevens

Hoefsmidhof 2, 1445 KD Purmerend
Operationeel manager: Lycia de Kock
LRK nummer: 732797299
Openingstijden
Maandag 8.10 – 13.30
Dinsdag 8.10 – 13.30
Woensdag Gesloten
Donderdag 8.10 – 13.30
Vrijdag 8.10 – 13.30
Op deze locatie vind je ook
Voor- en vroegschoolse educatie (VVE)

Heeft je kind moeite met taal? Wij bieden een speciaal programma om je kind extra te stimuleren.  Elk kind verdient een goede start op de basisschool.

 

Soepele overgang

We werken nauw samen met BSO De Achthoek en basisschool De Toermalijn. Is je kind straks 4 jaar? Dan zorgen we voor een soepele overgang in een vertrouwde omgeving.

Peutergym

Bewegen is leuk én gezond! Daarom krijgt je peuter elke week de gymles ‘Gast op Gympies’. Dit is goed voor het zelfvertrouwen, de motorische ontwikkeling en de taalontwikkeling.

Tarieven

Wil je weten aan welke kosten je moet denken voor deze peuteropvang? Hieronder lees je de tarieven. Wat kinderopvang kost, hangt af van je persoonlijke situatie. Gebruik daarom onze rekentool. Zo bekijk je eenvoudig wat je nettokosten zijn voor onze kinderopvang.
Aantal ochtenden Uurtarief
Een ochtend per week €10,25
Twee ochtenden per week €10,25

Een dag op Peuteropvang Pioniertjes

Om 8.10 uur: We openen de deuren en heten je welkom! Goedemorgen, fijn dat je er bent! Samen met jou als ouder bespreken we kort hoe het gaat. Zijn er nog bijzonderheden of dingen waar we rekening mee kunnen houden? Dan is het tijd om papa of mama uit te zwaaien. Zodra we compleet zijn, gaan we in de kring! We zingen een liedje en bespreken de ochtend. Na de kring is het tijd voor de eerste activiteit.

Om 10.00 uur: We gaan aan tafel voor het fruit. Samen eten, doet eten! Als iedereen klaar is, zijn alle speelhoeken geopend. Of we gaan naar buiten. Lekker rennen, op de (loop)fiets of bloemetjes plukken.

 Rond 12.00 uur: Tijd voor de lunch! Het gezonde beleg en de gesneden groentes komen op tafel. Wie wilt, mag zelf zijn boterham smeren!

Om 12.30 uur: De gezellige ochtend is voorbij. We bespreken kort de dag. In de OuderApp lees je een uitgebreider verslag van de dag met foto’s!

Samen verkennen we de zee vol mogelijkheden

We kunnen niet wachten om jou en je kind te ontmoeten. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!

Veelgestelde vragen

Bij Peuteropvang Pioniertjes hebben we één groep.

Nee, wij zijn gesloten tijdens schoolvakanties van regio Noord-Holland. Ook is er geen peuteropvang op onderstaande Nationale Feestdagen:

  • Nieuwjaarsdag
  • Eerste en tweede Paasdag
  • Koningsdag
  • 5 mei (1x in de 5 jaar)
  • Hemelvaartsdag en de vrijdag hierna
  • Eerste en tweede Pinksterdag
  • Eerste en tweede Kerstdag

Ook zijn we gesloten op de studiedag van onze medewerkers. Via de OuderApp  ontvang je op tijd bericht over deze datum.

Peuteropvang Pioniertjes is goed bereikbaar. Je kunt gratis voor de deur parkeren.

Jazeker! We gaan graag met de kinderen naar buiten. Buitenspelen vinden ze vaak een van de leukste dingen van de dag. Aan onze ruimte grenst direct onze speeltuin. Samen maken we zandtaartjes in de zandbak, roetsjen ze van de glijbaan en rijden ze rond op verschillende soorten (loop)fietsen.