De locatie

Wij breiden uit in de gemeente Edam-Volendam! Wij openen een gloednieuwe peuteropvang in Kwadijk. In de openbare school Prinses Beatrix verwelkomen wij graag peuters van 2 tot 4 jaar om spelenderwijs de wereld te ontdekken. Samen met vriendjes!

We openen een groepsruimte direct naast groep 1. De fijnste plek voor de kinderen om alvast te wennen aan de omgeving, de school, de leerkrachten en de (grotere) kinderen. We besteden spelenderwijs aandacht aan dingen “zelluf doen”. Zoals het oefenen van het aan- en uittrekken van de jas. Samen in de kring zitten. Wachten op je beurt. En samen delen met vriendjes. Onze Pedagogisch Medewerker stoomt met liefde je peuter klaar voor deze volgende fase.

Contactgegevens

Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk
Unit Coördinator: Diana Patterer
Operationeel manager: Rick Wals
LRK nummer: n.t.b.
Openingstijden
Maandag 8.30 – 12.30
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 8.30 – 12.30
Vrijdag Gesloten
Spelenderwijs ontdekken

Onze Pedagogisch Medewerker creëert een warme en ontspannen sfeer. Je zoon of dochter is uniek en krijgt de ruimte om zichzelf te zijn.

Peutergym

Bewegen is leuk én gezond! Daarom krijgt je peuter elke week de gymles ‘Gast op Gympies’. Dit is goed voor het zelfvertrouwen, de motorische ontwikkeling en de taalontwikkeling.

Soepele overgang

We werken nauw samen met basisschool Prinses Beatrix. Is je kind straks 4 jaar? Dan zorgen we voor een soepele overgang in een vertrouwde omgeving.

Tarieven

Wil je weten aan welke kosten je moet denken voor deze peuteropvang? Hieronder lees je de tarieven. Wat kinderopvang kost, hangt af van je persoonlijke situatie. Gebruik daarom onze rekentool. Zo bekijk je eenvoudig wat je nettokosten zijn voor onze kinderopvang.
Aantal ochtenden Uurtarief
Een ochtend per week €10,25
Twee ochtenden per week €10,25

Hoe ziet een dag op Peuteropvang Prinses Beatrix eruit?

Om 8.30 uur: Goedemorgen, fijn dat je er bent! Samen met jou als ouder bespreken we hoe het gaat. Zijn er dingen die we moeten weten? Daarna is het tijd om papa of mama uit te zwaaien. We gaan in de kring, zingen een liedje en bespreken de dag. Na de kring is het tijd voor de eerste activiteit.

Rond 10.00 uur: We gaan aan tafel voor het fruit. Samen eten, doet eten! Als iedereen klaar is, zijn alle speelhoeken geopend. Of we gaan naar buiten. Lekker rennen, op de (loop)fiets of bloemetjes plukken.

Rond 12.00 uur: Tijd voor de lunch! Het gezonde beleg en de gesneden groentes komen op tafel. Wie wilt mag zelf zijn boterham smeren.

Om 12.30 uur: De gezellige ochtend is voorbij. We bespreken kort de dag. In de OuderApp lees je een uitgebreider verslag van de dag met foto’s!

Samen verkennen we de zee vol mogelijkheden

We kunnen niet wachten om jou en je kind te ontmoeten. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!

 

Veelgestelde vragen

Bij Peuteropvang Prinses Beatrix hebben we één groep.

Wij zijn gesloten tijdens schoolvakanties van regio Noord-Holland en onderstaande Nationale Feestdagen:

 • Nieuwjaarsdag
 • Eerste en tweede Paasdag
 • Koningsdag
 • 5 mei (1x in de 5 jaar)
 • Hemelvaartsdag en de vrijdag hierna
 • Eerste en tweede Pinksterdag
 • Eerste en tweede Kerstdag

En voor een studiedag van onze medewerkers. Via de OuderApp ontvang je tijdig bericht over deze datum.

 

Jazeker! We gaan graag met de kinderen naar buiten. Buitenspelen vinden ze vaak een van de leukste dingen van de dag. Aan onze ruimte grenst direct onze speeltuin. Ook maken we gebruik van het speelplein van de school. Samen maken we zandtaartjes in de zandbak, roetsjen ze van de glijbaan en hebben we verschillende soorten (loop)fietsen.

Peuteropvang Prinses Beatrix is goed bereikbaar. Je kunt gratis voor de deur parkeren.

Wij hechten veel waarde aan interactie met jou. We houden je op de hoogte van de dagelijkse activiteiten en ontwikkeling via de OuderApp. Zo mis je nooit een bijzonder moment van je kind!

Wat kun je allemaal met de OuderApp?

Van alles! Het belangrijkste is om jou te laten weten en zien hoe het met je kind gaat! Je vindt hierin bijvoorbeeld:

 • Het dagverslag.
 • Foto’s.
 • Postvak. Met berichten van de groep en daarmee kunt u zelf ook berichten versturen.
 • Nieuwsberichten / Nieuwsbrieven.
 • Belangrijke documenten.