De locatie

Voetbal, hockey, trefbal of bootcamp? Bij Sport BSO Kids Wormer kiest je kind iedere dag een nieuwe sport! Dit is de enige BSO in Wormer voor kinderen van 4 tot 13 jaar waar sporten centraal staat.

Je vindt onze kleinschalige buitenschoolse opvang in het mooie sportcomplex van voetbalvereniging WSV 1930. We spelen iedere dag buiten op de verschillende sportvelden. Sporten en bewegen in de buitenlucht is lekker en ook nog gezond! Ook organiseren onze Pedagogisch Medewerkers de leukste activiteiten in de eigen sporthal.

Is je kind moe geworden van alle inspanningen? Uitrusten kan in onze eigen sfeervol ingerichte ruimte. Je kind mag daar rustig een boekje lezen, gezellig spelletjes spelen, puzzelen of lekker knutselen. Van iedere middag maken we een feestje!

Contactgegevens

De Middenlijn 1, 1531 LZ Wormer
Operationeel manager: Fred Voorthuijzen
LRK nummer: 220373292
Openingstijden
Maandag 14.00 – 18.30
Dinsdag 14.00 – 18.30
Woensdag 14.00 – 18.30
Donderdag 14.00 – 18.30
Vrijdag 14.00 – 18.30
Sportieve BSO

Wij zijn een sportieve BSO! Dagelijks mag je kind kiezen uit verschillende sport- en spelactiviteiten. Denk aan hockey, voetbal, tafeltennis en bootcamp. Hiervoor gebruiken we ook de sporthal van het sportcomplex.

Kleinschalige BSO

Persoonlijke en positieve aandacht staat bij ons centraal. We hebben oog voor ieder kind. Je kind krijgt alle aandacht die hij of zij nodig heeft!

Uitstapjes!

Ons pedagogisch team is creatief en verzint de leukste activiteiten. Ook maken ze graag uitstapjes. Het Kinderparadijs Purmerend, Monkeytown en een bezoek aan Purvak zijn favoriet.

Tarieven

Sport BSO Kids Wormer
Wil je weten aan welke kosten je moet denken voor deze BSO? Wij bieden flexibele opvang. Dit betekent dat wij verschillende pakketten hebben. Zo kun je zelf kiezen welke hoeveelheid uren het beste past bij jouw situatie.
Pakket Weken Uurtarief
Naschoolse opvang 52 weken € 9,27
Naschoolse opvang 40 weken €10,29
Vakantieopvang €10,29

Een dag op Sport BSO Kids Wormer

 • Rond 14.00 uur: we halen je kind op van school of het komt zelfstandig naar de BSO. Na een drukke schooldag is het tijd om samen met vrienden of vriendinnen te ontspannen.
 • Rond 15.00 uur: er staat een heerlijk gezond tussendoortje klaar bij de bar. Van groentes en fruit tot crackers met bijvoorbeeld kipfilet en (smeer)kaas. Daarna mag je kind kiezen uit verschillende gezamenlijke activiteiten. Buiten op de sportvelden gaan we graan voetballen, touwtje springen, (knots)hockeyen en lekker ravotten. Ook zijn de kinderen dol op de sporthal. Soms verrassen we de kinderen met een bezoekje aan Monkeytown of onze BSO World of Xperience waar de creative tech centraal staat.
 • Rond 17.00 uur: de eerste ouders komen hun kind ophalen. We bespreken kort de dag. In de OuderApp lees je een uitgebreider verslag van de dag met foto’s!

Samen verkennen we de zee vol mogelijkheden

We kunnen niet wachten om jou en je kind te ontmoeten. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!

Veelgestelde vragen

BSO Kids De Stap heeft 2 groepen voor kinderen van 4 tot 13 jaar.

.

Bij Sport BSO Kids Wormer vangen wij met plezier kinderen op van kinderen uit de gemeente Wormerland:

 • Obs de Eendragt (OPSPOOR) – continurooster
 • Obs Weremere (OPSPOOR)
 • de WormerWieken (Agora)
 • Obs De Eigen Wijs

Zit je kind op een andere school, maar heb je wel interesse in onze BSO? Neem dan contact met ons op!

Sport BSO Kids Wormer is goed bereikbaar! Je kunt bij het sportcomplex parkeren.

Jazeker! Ook tijdens vakanties zijn wij open van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 18.30 uur. Wij proberen er altijd een extra feest van te maken met de kinderen. Zo organiseren wij speciale workshops. Deze geven onze Pedagogisch Medewerkers of wij huren hier vakmensen voor in.

Wil je ook graag je kind tijdens de schoolvakantie bij ons brengen? Dit kan als je een contract hebt voor 52 weken of gebruikmaakt van Vakantieopvang. Lees hierover meer op onze Tarievenpagina. 

Wij zijn gesloten tijdens onderstaande nationale feestdagen:

 • Nieuwjaarsdag
 • Eerste en Tweede Paasdag
 • Koningsdag
 • 5 mei (1x in de 5 jaar)
 • Hemelvaartsdag en de vrijdag hierna
 • Eerste en Tweede Pinksterdag
 • Eerste en Tweede Kerstdag

Ook zijn we gesloten op de studiedag van onze medewerkers. Via de OuderApp ontvang je op tijd bericht over deze datum.

 

We hechten veel waarde aan interactie met jou. Daarom gebruiken we de OuderApp. Deze app kun je als ouder gratis downloaden. Met de OuderApp houden we je op de hoogte van de dagelijkse activiteiten en de ontwikkeling van je kind. Zo mis je nooit een bijzonder moment!

De belangrijkste functies van de OuderApp:

 • Mijn Kind: bekijk een dagverslag met foto’s van je kind.
 • Berichten: ontvang berichten van de groep. Ook kun je eenvoudig zelf berichten versturen.
 • Agenda: vraag bijvoorbeeld een extra dag aan of geef afwezigheid door.
 • Locatie: lees het laatste nieuws of bekijk belangrijke documenten en informatie.
 • Account: bekijk je instellingen, persoonlijke gegevens en eventuele tegoeden.