Hoog bezoek bij BSO De Driesprong: donderdag stond tijdens de Dag van de Pedagogisch Medewerker de FNV kinderopvang op de stoep voor een speciale uitreiking. De vakbond plaatste een oproep aan pedagogisch medewerkers om foto’s in te sturen van hun team met de vraag waarom zij een #TopTeam zijn. 

Uit ruim 150 ingezonden foto’s is de foto van Ingrid en Mariska verkozen tot 1 van de 3 TopTeams . Wat een te gekke prestatie! Ingrid was stiekem zelfs een beetje nerveus voor de uitreiking. Uit handen van het Team van Kinderopvang van FNV ontvingen ze een prachtig boeket, de ingezonden foto uitvergroot en een tegoedbon voor een high tea. Echt een feestmoment.  

Ingrid en Mariska waren vooral ook benieuwd waarom nou juist zij gewonnen hebben.

“Jullie foto heeft onder andere gewonnen omdat jullie aan de kinderen hebben gevraagd waarom jullie een TopTeam zijn. Jullie waren het enige team dat dit vanuit de kinderen heeft bekeken. Dit laat zien hoe betrokken jullie zijn bij de kids. Dit maakt jullie echt een TopTeam!”, aldus Team Kinderopvang van de FNV. 

Ingrid en Mariska vertellen zelf waarom ze het zo hebben aangepakt. “Wij kunnen natuurlijk wel vertellen waarom wij een topteam zijn”, zegt Ingrid. “Maar kinderen spreken de waarheid, dus wij hebben de vraag aan hen gesteld”, vult Mariska aan. Benieuwd naar het antwoord van de kinderen? Het antwoord van de kinderen was: 

  • Jullie zijn superlief en zorgzaam. 
  • Jullie zorgen dat altijd alles leuk is op de BSO. 
  • Jullie zijn niet al te streng, maar wel duidelijk. 
  • Wij mogen jullie altijd helpen.
  • Jullie hebben veel geduld.
  • Jullie doen altijd samen grappig, maar ook met ons!
  • Jullie maken altijd lekker eten voor ons. 
  • Het is altijd een feest als jullie er allebei zijn! 

TopTeam van BSO De Driesprong nogmaals gefeliciteerd met deze mooie titel!  

Samen verkennen we de zee vol mogelijkheden

We kunnen niet wachten om jou en je kleine te ontmoeten. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!