Het was afgelopen week Nationale Buitenlesdag. Wist je dat bij BSO Gorsebos iedere dag helemaal in het teken staat van buiten? Deze BSO is een echte natuur BSO! Is jouw kind echt een buitenkind of idolaat van Freek Vonk? Of zou je eigenlijk willen dat je kind meer buiten is? Dan is deze locatie the place to be. Onze pedagogisch medewerker Anja werkt al 13 jaar bij SKOP en heeft 7 jaar geleden samen met collega pedagogisch medewerker Saskia deze bijzondere BSO opgezet:

“Op deze BSO gaan we echt op avontuur en ontdekkingstocht”, vertelt Anja. “De kinderen leren spelenderwijs over dieren, het klimaat en alles wat met de natuur te maken heeft. Wat we dan precies doen? Denk bijvoorbeeld aan het verzorgen van wandelende takken, leuke projecten met kippen en vlinders, het onderhouden van tomaten, planten en het ontleden van uilenballen. Ook onderzoeken we van alles onder de microscoop.”

“De kinderen mogen meedenken over de thema’s en de activiteiten. Ook is er genoeg ruimte voor vrijspelen. We bieden uiteraard ook de gelegenheid om lekker te knutselen, een spelletje te spelen op de PS4 of een bordspel op de groep. Elke dinsdag en donderdag spelen we op het podium in de school en op donderdag kunnen de kinderen ook uitrazen in de gymzaal. Iedere dag spelen we buiten in de zon of in de sneeuw. Niets is ons te gek! We zitten dan ook fijn gelegen aan een groot park, het Gorsebos, en hebben we een heerlijke eigen buitenruimte.”

Wil je de sfeer zelf komen proeven?

Vraag dan gerust een rondleiding aan en bespreek de mogelijkheden!

Samen verkennen we de zee vol mogelijkheden

We kunnen niet wachten om jou en je kind te ontmoeten. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!