De locatie

Kom je me nu al ophalen Papa? Ik wil nog helemaal niet weg!” We horen het onze kinderen regelmatig zeggen. BSO Willem Eggert is ook hartstikke leuk voor kinderen van 4 tot 13 jaar.  Je vindt onze buitenschoolse opvang in Kindcentrum Willem Eggert, midden in het centrum van Purmerend.

Na een drukke schooldag krijgt je kind bij ons alle ruimte om te ontspannen. Samen met vrienden of vriendinnen. Of alleen. Net waar je kind behoefte aan heeft. We organiseren verschillende activiteiten. Van een kunstwerk maken, een gezond recept koken of een uitstapje naar ’t Stadje! Voor sport, zang, dans en spel zetten we vaak vakmensen in. Daarom werken wij graag samen met Spurd en het NKT.

Contactgegevens

Jan van Egmondstraat 14, 1441 HM Purmerend
Operationeel manager: Linda Hanraards
LRK nummer: 196448906
Openingstijden
Voorschoolse opvang Naschoolse opvang
Maandag 07.00 – 08.45 14.00 – 18.30
Dinsdag 07.00 – 08.45 14.00 – 18.30
Woensdag 07.00 – 08.45 14.00 – 18.30
Donderdag 07.00 – 08.45 14.00 – 18.30
Vrijdag 07.00 – 08.45 14.00 – 18.30
Op deze locatie vind je ook

Tarieven

Wil je weten aan welke kosten je moet denken voor deze BSO? Wij bieden flexibele opvang. Dit betekent dat wij verschillende pakketten hebben. Zo kun je zelf kiezen welke hoeveelheid uren het beste past bij jouw situatie.
Pakket Weken Uurtarief
Voorschoolse en naschoolse opvang 52 € 9,12
Naschoolse opvang 52 € 9,12
Voorschoolse en naschoolse opvang 40 € 10,70
Naschoolse opvang 40 € 10,70
Voorschoolse opvang 40 € 10,70
Vakantieopvang € 10,70

Een dag op BSO Willem Eggert

Voorschoolse opvang
Om 07.00 uur openen onze deuren. Je kind kan bij ons rustig wakker worden, terwijl jij naar je werk gaat. Samen doen we activiteiten waar je kind op dat moment zin in heeft. We zorgen dat je kind in de klas is, voordat de laatste schoolbel gaat! Zo heeft iedereen een relaxte ochtend!

Naschoolse opvang

– Rond 14.00 uur: we halen je kind op van school of het komt zelfstandig naar de BSO. Na een drukke schooldag is het tijd om samen met vrienden of vriendinnen te ontspannen.

– Rond 15.00 uur: er staat een heerlijk gezond tussendoortje klaar bij de bar. Van groentes en fruit tot crackers met bijvoorbeeld kipfilet en (smeer)kaas. Daarna mag je kind kiezen uit verschillende gezamenlijke activiteiten. Samen een mooi kunstwerk maken! Of hoe maak je nu een gezonde pizza? Je kind bepaalt zelf waar hij of zij aan meedoet. We zijn ook dol op buitenspelen. Soms verrassen we de kinderen met een bezoekje aan ’t Stadje of een ander leuk uitje.

Om 17.00 uur: de eerste ouders komen hun kind ophalen. We bespreken kort de dag. In de OuderApp lees je een uitgebreider verslag van de dag met foto’s!

Samen verkennen we de zee vol mogelijkheden

We kunnen niet wachten om jou en je kleine te ontmoeten. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!

 

Veelgestelde vragen

BSO Willem Eggert heeft 3 groepen en biedt voorschoolse opvang aan!

Bij BSO Willem Eggert vangen wij met plezier kinderen op van:

 • Kindcentrum Willem Eggert

BSO Willem Eggert is goed bereikbaar! Je kunt gratis in de omgeving parkeren. Let op! Wij zitten midden in een woonwijk en daardoor kan het tijdens het brengen en halen druk zijn.

 

Jazeker! Ook tijdens vakanties zijn wij open van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 18.30 uur. Wij proberen er altijd een extra feest van te maken met de kinderen. Zo organiseren wij speciale workshops. Deze geven onze Pedagogisch Medewerkers of wij huren hier vakmensen voor in.

Wil je ook graag je kind tijdens de schoolvakantie bij ons brengen? Dit kan als je een contract hebt voor 52 weken of gebruikmaakt van Vakantieopvang. Lees hierover meer op onze Tarievenpagina.

Wij zijn gesloten tijdens onderstaande nationale feestdagen:

 • Nieuwjaarsdag
 • Eerste en Tweede Paasdag
 • Koningsdag
 • 5 mei (1x in de 5 jaar)
 • Hemelvaartsdag en de vrijdag hierna
 • Eerste en Tweede Pinksterdag
 • Eerste en Tweede Kerstdag

Ook zijn we gesloten op de studiedag van onze medewerkers. Via de OuderApp ontvang je op tijd bericht over deze datum.

 

We hechten veel waarde aan interactie met jou. Daarom gebruiken we de OuderApp. Deze app kun je als ouder gratis downloaden. Met de OuderApp houden we je op de hoogte van de dagelijkse activiteiten en de ontwikkeling van je kind. Zo mis je nooit een bijzonder moment!

De belangrijkste functies van de OuderApp:

 • Mijn Kind: bekijk een dagverslag met foto’s van je kind.
 • Berichten: ontvang berichten van de groep. Ook kun je eenvoudig zelf berichten versturen.
 • Agenda: vraag bijvoorbeeld een extra dag aan of geef afwezigheid door.
 • Locatie: lees het laatste nieuws of bekijk belangrijke documenten en informatie.
 • Account: bekijk je instellingen, persoonlijke gegevens en eventuele tegoeden.