De locatie

Is jouw zoon of dochter gek op programmeren, digitaal tekenen, vloggen, experimenteren en andere creative tech? Dan is je kind van harte welkom op de next level BSO World of Xperience!

Een unieke buitenschoolse opvang voor kinderen van 8 tot 13 jaar. We zijn gevestigd in het grootste esports en gaming center van Nederland: H20 Esports Campus. Een walhalla voor de nieuwe generatie.

Samen met onze Pedagogisch Medewerkers en professionals uit het vak, maken we je kind op een speelse manier wegwijs in de hightech wereld.

Contactgegevens

Spinnekop 2-3 1444 GN Purmerend
Operationeel manager: Lycia de Kock
LRK nummer: 205575444
Openingstijden
Maandag 14.00 – 18.30
Dinsdag 14.00 – 18.30
Woensdag Gesloten
Donderdag 14.00 – 18.30
Vrijdag 14.00 – 18.30
Digitale wereld = de toekomst

Techniek en de digitale wereld maken groot deel uit van de toekomst. Door te experimenteren met creative tech stimuleren we je kind in het ontwikkelen van 21e-eeuwse vaardigheden.

Online en offline

Spelen is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Zowel digitaal als offline! Onze Pedagogisch Medewerkers zorgen voor de juiste balans.

Mediaopvoeding

Begrijp je soms he-le-maal niets van je kind? Je bent niet de enige. Wij vinden het belangrijk om high tech en opvoeden bespreekbaar te maken. Met je kind, maar ook zeker met jou!

Tarieven

Wil je weten aan welke kosten je moet denken voor dit Kinderdagverblijf? Hieronder lees je de tarieven. Wat kinderopvang kost, hangt af van je persoonlijke situatie. Gebruik daarom onze rekentool. Zo bekijk je eenvoudig wat je nettokosten zijn voor onze kinderopvang.
Pakket Tijden Uurtarief
52 weken 14.00 – 18.00 € 9,12
52 weken 14.00 – 18.30 € 9,12
40 weken 14.00 – 18.00 €10,70
40 weken 14.00 – 18.30 €10,70
Vakantieopvang €10,70

Een dag op BSO World of Xperience

 • Rond 14.00 uur: we halen je kind op van school of het komt zelfstandig naar de BSO. Na een drukke schooldag is het tijd om samen met vrienden of vriendinnen te ontspannen.

 

 • Rond 15.00 uur: er staat een heerlijk gezond tussendoortje klaar bij de bar. Van groentes en fruit tot crackers met bijvoorbeeld kipfilet en (smeer)kaas. Daarna mag je kind kiezen uit verschillende gezamenlijke activiteiten en wisselende projecten. Wat dacht je van:
  • Programmeren van software/ hardware, zoals je eigen game of website bouwen.
  • Ontwerpen, zoals digitaal tekenen en Photoshop of 3D-printen en -bouwen.
  • Online tv maken, zoals streamen, vloggen of een video maken.
  • Verschillende experimenten: wetenschap, wiskunde, techniek, ICT, etc.
  • Sporten en bewegen doen we buiten op de ruime buitenplaats en af en toe via de Esport Wall. De Esports Wall is de ultieme combinatie tussen fysiek sporten en (interactief) gamen.

 

 • Rond 16.30 uur: de eerste ouders komen hun kind ophalen. We bespreken kort de dag. In de OuderApp lees je een uitgebreider verslag van de dag met foto’s!

Samen verkennen we de zee vol mogelijkheden

We kunnen niet wachten om jou en je kleine te ontmoeten. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!

 

Veelgestelde vragen

BSO World of Xperience heeft 1 groep. Je kind zit in deze basisgroep met een vaste Pedagogisch Medewerker.

Bij BSO World of Xperience verwelkomen wij met alle plezier kinderen op uit heel Purmerend en Zuidoostbeemster.

Kinderen zijn bij ons welkom vanaf 8 jaar. Wij halen van verschillende scholen de kinderen op met onze eigen BSO-bus. Ook is het mogelijk dat kinderen op eigen gelegenheid naar ons toe komen of gebracht worden.

BSO World of Xperience is goed bereikbaar! Je kunt gratis in de omgeving parkeren.

Jazeker! Ook tijdens vakanties zijn wij open van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 18.30 uur.   Wij proberen er altijd een extra feest van te maken met de kinderen. Zo organiseren wij speciale workshops. Deze geven onze Pedagogisch Medewerkers of wij huren hier vakmensen voor in.

Wil je ook graag je kind tijdens de schoolvakantie bij ons brengen? Dit kan als je een contract hebt voor 52 weken of gebruikmaakt van Vakantieopvang. Lees hierover meer op onze Tarievenpagina.

Wij zijn gesloten tijdens onderstaande nationale feestdagen:

 • Nieuwjaarsdag
 • Eerste en Tweede Paasdag
 • Koningsdag
 • 5 mei (1x in de 5 jaar)
 • Hemelvaartsdag en de vrijdag hierna
 • Eerste en Tweede Pinksterdag
 • Eerste en Tweede Kerstdag

Ook zijn we gesloten op de studiedag van onze medewerkers. Via de OuderApp ontvang je op tijd bericht over deze datum.

We hechten veel waarde aan interactie met jou. Daarom gebruiken we de OuderApp. Deze app kun je als ouder gratis downloaden. Met de OuderApp houden we je op de hoogte van de dagelijkse activiteiten en de ontwikkeling van je kind. Zo mis je nooit een bijzonder moment!

De belangrijkste functies van de OuderApp:

 • Mijn Kind: bekijk een dagverslag met foto’s van je kind.
 • Berichten: ontvang berichten van de groep. Ook kun je eenvoudig zelf berichten versturen.
 • Agenda: vraag bijvoorbeeld een extra dag aan of geef afwezigheid door.
 • Locatie: lees het laatste nieuws of bekijk belangrijke documenten en informatie.
 • Account: bekijk je instellingen, persoonlijke gegevens en eventuele tegoeden.