Kinderen komen graag op de buitenschoolse opvang (BSO) van Kinderopvang Purmerend. De BSO is leuk! Voor schooltijd kan uw kind bij ons rustig de dag beginnen. Wij zorgen ervoor dat hij/zij op tijd in de klas zit. En na schooltijd kan uw kind bij ons koken in het kookcafé, sporten of juist ontspannen een boekje lezen.

Drones programmeren, voetballen en koken

Elke BSO van Kinderopvang Purmerend biedt een veilige opvang in een huiselijke sfeer. Onze betrokken pedagogisch medewerkers zorgen voor goede balans tussen ontspanning en activiteiten die de ontwikkeling van kinderen spelenderwijs stimuleren.

In de vakantie is het feest: workshops of een uitje naar een pretpark maken de vakantie nog specialer. Elk jaar organiseren wij een voetbaltoernooi voor alle kinderen van onze BSO’s én we organiseren workshops, zoals drones programmeren.

BSO gericht op sport, koken of natuur

Op elke BSO kan uw kind knutselen, buiten spelen, spelletjes doen en relaxen. En sommige BSO’s hebben een extra focus. Zo heeft een aantal BSO’s een kookcafé, is BSO Gorsebos is speciaal gericht op natuur en we hebben ook een echte SportBSO op de voetbalvelden van FC Purmerend.

Vervoer in Purmerend

Veel van onze locaties zijn direct bij de scholen gevestigd. Bij locaties waar dit niet het geval is, brengen en halen we de kinderen. Een aantal locaties zijn op loopafstand en waar wandelen niet mogelijk is, maken we gebruik van ons SKOP-busje. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

School gesloten? BSO open!

Als de school gesloten is, bijvoorbeeld vanwege studiedag of vakantie, is de BSO de hele dag open. Heeft u een contract voor 52 weken, dan bent u verzekerd van opvang tijdens vakanties. Tijdens deze dagen bieden de pedagogisch medewerkers vaak speciale activiteiten. Heeft u een contract van 52 weken én valt de studiedag op uw contractdag? Dan kan uw kind ook tijdens de studiedag bij ons terecht.

Foto’s en verslag via ouderportaal en app

U ontvangt regelmatig van de pedagogisch medewerkers een verslag én foto’s van de beleving kan uw kind. Zo krijgt u een goed beeld van zijn/haar ervaringen en ontwikkelingen op de opvang.
Via het ouderportaal en de app kunt u ook dagen ruilen, extra opvang aanvragen, nieuwsberichten lezen of een berichtje sturen aan de medewerkers van de groep.

Producten

Voor de BSO bieden wij verschillende producten aan. Meer informatie vindt u bij tarieven en inschrijven.

Mentor

Elke pedagogisch medewerker is verantwoordelijk voor een aantal kinderen, hij/ zij is de mentor. De mentor maakt nieuwe kinderen wegwijs en is tevens het aanspreekpunt voor de ouders. U ontmoet de mentor tijdens het intakegesprek.

Buitenschoolse opvang Purmerend locaties

   Ouders aan het woord

   “Onze kinderen gaan altijd met veel plezier naar de opvang”

   Kom bij ons kijken
   Vraag hier een rondleiding aan
   direct aanvragen