De locatie

Welkom bij onze Natuur BSO Gorsebos! Is jouw kind echt een buitenkind of idolaat van Freek Vonk? Of zou je eigenlijk willen dat je kind meer buiten is? Dan is deze locatie dé plek voor jouw kind!

Onze buitenschoolse opvang vind je in openbare basisschool (OBS) De Ranonkel in de Gors. Deze BSO is in 2016 opgericht door onze Pedagogisch Medewerkers Anja en Saskia: “Op deze BSO gaan we echt op avontuur en ontdekkingstocht”, vertelt Anja. “De kinderen leren spelenderwijs over dieren, het klimaat en alles wat met de natuur te maken heeft. Wat we dan precies doen? Je leest het hier!“

Contactgegevens

Boterbloem 3, 1441 TT Purmerend
Operationeel manager: Lycia de Kock
LRK nummer: 187996696
Openingstijden
Voorschoolse opvang Naschoolse opvang
Ma 7.00 – 8.45 14.00 – 18.30
Di 7.00 – 8.45 14.00 – 18.30
Wo 7.00 – 8.45 14.00 – 18.30
Do 7.00 – 8.45 14.00 – 18.30
Vr 7.00 – 8.45 14.00 – 18.30
Op deze locatie vind je ook
Voorschoolse opvang

Moet je vroeg weg voor je werk? Geen probleem! We bieden voorschoolse opvang aan vanaf 07.00 uur. Samen rustig wakker worden en we brengen je kind naar de klas. Dit zorgt voor een relaxte ochtend!

Bewegen is leuk en gezond!

Iedere dag spelen we buiten in de zon of in de sneeuw. Niets in ons te gek! We zitten fijn gelegen aan een groot park, het Gorsebos. Ook hebben we een heerlijke eigen buitenruimte en maken we gebruik van de gymzaal.

Opendeurenbeleid

Is je kind 5 of 6 jaar? Dan is je kind vrij om te bepalen aan welke activiteit hij of zij meedoet. Uiteraard altijd onder toezicht van onze Pedagogisch Medewerkers.

Tarieven

Wil je weten aan welke kosten je moet denken voor deze BSO? Wij bieden flexibele opvang. Dit betekent dat wij verschillende pakketten hebben. Zo kun je zelf kiezen welke hoeveelheid uren het beste past bij jouw situatie.
Pakket Weken Uurtarief
Voorschoolse en naschoolse opvang 52 € 9,12
Naschoolse opvang 52 € 9,12
Voorschoolse en naschoolse opvang 40 € 10,70
Naschoolse opvang 40 € 10,70
Voorschoolse opvang 40 € 10,70
Vakantieopvang € 10,70

Een dag op BSO Gorsebos

Voorschoolse opvang
Om 07.00 uur openen onze deuren. Je kind kan bij ons rustig wakker worden, terwijl jij naar je werk gaat. Samen ontbijten we en doen we activiteiten waar je kind op dat moment zin in heeft. We zorgen dat je kind in de klas is, voordat de laatste schoolbel gaat! Zo heeft iedereen een relaxte ochtend! 

Naschoolse opvang

 • Rond 14.00 uur: we halen je kind op van school of het komt zelfstandig naar de BSO. Na een drukke schooldag is het tijd om samen met vrienden of vriendinnen te ontspannen.
 • Rond 15.00 uur: er staat een heerlijk gezond tussendoortje klaar bij de bar. Van groentes en fruit tot crackers met bijvoorbeeld kipfilet en (smeer)kaas. Daarna bepaalt je kind zelf op welke ontdekkingstocht hij of zij gaat. Binnen of buiten! Denk aan het verzorgen van onze wandelende takken of luisteren welke vogels buiten rondvliegen. De kinderen leren onder toezicht van onze PM’ers nieuwe weetjes.
 • Rond 16.30 uur: de eerste ouders komen hun kind ophalen. We bespreken kort de dag. In de OuderApp lees je een uitgebreider verslag van de dag met foto’s!

Samen verkennen we de zee vol mogelijkheden

We kunnen niet wachten om jou en je kleine te ontmoeten. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!

 

Veelgestelde vragen

BSO Gorsebos heeft 3 groepen

 • Voorschoolse opvang (VSO)
  Dit zijn de kinderen die wij voor school opvangen van 07.00 uur tot 8.30 uur. Wij openen onze deuren om 07.00 uur. We ontbijten samen en brengen je kind naar de klas. Dit zorgt voor een ontspannen ochtend!
 • Pioenroos
 • Ridderspoor

Je kind zit in een van deze basisgroepen met vaste Pedagogisch Medewerkers.

Bij BSO Gorsebos vangen we kinderen op van de volgende basisscholen:

 • Openbare Basisschool (OBS) De Ranonkel
 • Trifolium
 • Alexander Roozendaalschool
 • Vrije School Waterland

Wij halen de kinderen op; lopend of met onze eigen bus.

.

Jazeker! Ook tijdens vakanties zijn wij open van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 18.30 uur. Wij proberen er altijd een extra feest van te maken met de kinderen. Zo organiseren wij speciale workshops. Deze geven onze Pedagogisch Medewerkers of wij huren hier vakmensen voor in.

Wil je ook graag je kind tijdens de schoolvakantie bij ons brengen? Dit kan als je een contract hebt voor 52 weken of gebruikmaakt van Vakantieopvang. Lees hierover meer op onze Tarievenpagina.

Wij zijn gesloten tijdens onderstaande nationale feestdagen:

 • Nieuwjaarsdag
 • Eerste en Tweede Paasdag
 • Koningsdag
 • 5 mei (1x in de 5 jaar)
 • Hemelvaartsdag en de vrijdag hierna
 • Eerste en Tweede Pinksterdag
 • Eerste en Tweede Kerstdag

Ook zijn we gesloten op de studiedag van onze medewerkers. Via de OuderApp ontvang je op tijd bericht over deze datum.

 

BSO Gorsebos is goed bereikbaar! Je kunt gratis in de omgeving parkeren.

Het winkelcentrum De Gors ligt op een steenworp afstand. Fijn als je van tevoren of samen met je kind boodschappen moet halen.

We hechten veel waarde aan interactie met jou. Daarom gebruiken we de OuderApp. Deze app kun je als ouder gratis downloaden. Met de OuderApp houden we je op de hoogte van de dagelijkse activiteiten en de ontwikkeling van je kind. Zo mis je nooit een bijzonder moment!

De belangrijkste functies van de OuderApp:

 • Mijn Kind: bekijk een dagverslag met foto’s van je kind.
 • Berichten: ontvang berichten van de groep. Ook kun je eenvoudig zelf berichten versturen.
 • Agenda: vraag bijvoorbeeld een extra dag aan of geef afwezigheid door.
 • Locatie: lees het laatste nieuws of bekijk belangrijke documenten en informatie.
 • Account: bekijk je instellingen, persoonlijke gegevens en eventuele tegoeden.