Anansi

Het is spelletjesmiddag op BSO Anansi. Dammen, Vier op een rij, Mens erger je niet!, in één lokaal zijn groepjes kinderen geconcentreerd aan het spelen. In het andere lokaal zorgt de stoelendans voor veel enthousiasme.

Welkom bij BSO Anansi! BSO Anansi is gevestigd in De Kraal in de Weidevenne, samen met peuteropvang Watoto. Ons enthousiaste pedagogische team vangt uw kinderen graag op en biedt ze een leuke tijd.

Activiteiten per leeftijdscategorie

Onze opvanglocatie biedt verschillende ruimtes. In elke ruimte bieden we een activiteit aan die past bij een bepaalde leeftijdscategorie. Zo is er voor ieder een passend aanbod. Wij werken volgens het ‘opendeurenbeleid’. Dat betekent dat de kinderen in een vaste groep starten en daarna zelf bepalen wat ze gaan doen.

Creativiteit en beweging

Kinderen knutselen en bewegen graag. Dit is ook heel goed voor de hersens en de motorische ontwikkeling. We maken regelmatig gebruik van de sporthal en spelen graag op het schoolplein. Spelletjes met de bal, stoepkrijten, we hebben samen veel plezier! Op woensdagmiddag kunnen alle kinderen gratis de Sportinstuif van Spurd bezoeken in de grote gymzaal.

Opvang in brede school De Kraal

Wij vangen kinderen op van oecumenische basisschool Kawama en openbare basisschool Oeboentoe. Op woensdag en tijdens vakantie komen ook de kinderen van BSO de Blokhut bij Anansi. Ook worden kinderen opgevangen van basisschool Kuna Mondo. De Blokhut wordt opgevangen bij Anansi op woensdagen en tijdens de zomervakantie.

Ouders aan het woord

“Onze kinderen gaan altijd met veel plezier naar de opvang”

Kom bij ons kijken
Vraag hier een rondleiding aan
direct aanvragen
bekijk al onze locaties